reklama
Na kiedy masz termin?Ja po biochemie w styczniu myslalam ze pierwszym objawem kolejnej tez bedzie opryszczka - ale na szczęście nie
No ja wtedy nie testowałam co miesiąc xD. Generalnie ja z tych, co raczej na chłodno podchodzą do sprawy.
Objawy były dokładnie jota w jotę okresowe, więc na te wszystkie posty w stylu „ja to czułam, bo mnie inaczej kłuło” patrzę z dystansem.
Nawet na testowanie zapisuję się trochę po terminie @. Tak z kilka dni, ale ciii…Tego nikt nie widział.
Moonstone
Moderator
Szykuje się mały powstaniec styczniowyNa kiedy masz termin?
No ja wtedy nie testowałam co miesiąc xD. Generalnie ja z tych, co raczej na chłodno podchodzą do sprawy.
Objawy były dokładnie jota w jotę okresowe, więc na te wszystkie posty w stylu „ja to czułam, bo mnie inaczej kłuło” patrzę z dystansem.
Nawet na testowanie zapisuję się trochę po terminie @. Tak z kilka dni, ale ciii…Tego nikt nie widział.
Co do czekania z testowaniem to podziwiam ja nigdy nie umiałam wytrzymać XD
Moje też miało być powstańcem…Ech.
I miało być wydobyte kilka dni przed moimi uro.
No to zdrówka dla Was!
Życie czasem miło zaskakuje, prawda?
No to zdrówka dla Was!
Wiesz- wolę się miło zaskoczyć, niż co miesiąc rozczarowywać xD.Szykuje się mały powstaniec styczniowy
Co do czekania z testowaniem to podziwiam ja nigdy nie umiałam wytrzymać XD
Moonstone
Moderator
No u mnie to data, która się pokrywa z pierwszym krawieniem po pozytywnym teście - wiec mam nadzieje, ze teraz już będzie dobrze.Moje też miało być powstańcem…Ech.
No to zdrówka dla Was!
Wiesz- wolę się miło zaskoczyć, niż co miesiąc rozczarowywać xD.
Madriga
Fanka BB :)
Na facebooku pani prowadzi darmowe webinary. Może zapoznaj się i zobacz, czy odpowiada Ci ten vibe, bo pani jest irytująca. Mi jej webinary pomogły po poronieniu. Olałam irytujący sposób bycia i wyciągnęłam te informacje, które mi pasowały (dieta i suplementacja na endometrium po łyżeczkowaniu). Uwaga, pani mówi może nie o odpuszczaniu, ale u niej głowa jest bardzo ważna, masz sobie wybaczać i pokochać swoją miesiączkę.Dziewczyny, czy któraś z Was trafiła na tą babeczkę? Warto przycupnąć, zapoznać się z jej ebookiem?
LadyCaro
Fanka BB :)
wiesz jakie ja mam zdanie na temat tego fatum, które jest dowcipnisiem, nie? Jest, ale nie dla mnieOgolnie mysle, ze to wszystko dlatego ze dzień przed pozytywnym testem mąż robił badanie nasienia, a Fatum bywa niezłym dowcipnisiem - także wysyłajcie partnerów na badania na pewno nie zaszkodzi
Moonstone
Moderator
Trzymam kciuki, żeby się wszystko poukładało :*wiesz jakie ja mam zdanie na temat tego fatum, które jest dowcipnisiem, nie? Jest, ale nie dla mnie
Będzie dobrze! Musi być.No u mnie to data, która się pokrywa z pierwszym krawieniem po pozytywnym teście - wiec mam nadzieje, ze teraz już będzie dobrze.
Za chwilkę będziesz miała z górki.
Kutwa, jak miałabym pokochać miesiączkę, jak jej nienawidzę, odkąd pierwszy raz ją dostałam xD?Uwaga, pani mówi może nie o odpuszczaniu, ale u niej głowa jest bardzo ważna, masz sobie wybaczać i pokochać swoją miesiączkę.
Już ma u mnie minusa za takie pier*olenie.
Jak asceta: pokochać miesiączkę, ale jednocześnie biczować się za to, że przyszła, a później wybaczać xD.
(„Nu, nu, kochana macico, nieładnie, że wydalasz ciałko żółte, a teraz już uspokój się i przygotuj na odpowiednie przyjęcie zarodka.”)
reklama
Moonstone
Moderator
Ja znalazłam mniej więcej taka afirmacje w necie: „moje ciało jest szczęśliwe w trakcie każdej menstruacji” czy coś takiego XDBędzie dobrze! Musi być.
Za chwilkę będziesz miała z górki.
Kutwa, jak miałabym pokochać miesiączkę, jak jej nienawidzę, odkąd pierwszy raz ją dostałam xD?
Już ma u mnie minusa za takie pier*olenie.
Jak asceta: pokochać miesiączkę, ale jednocześnie biczować się za to, że przyszła, a później wybaczać xD.
(„Nu, nu, kochana macico, nieładnie, że wydalasz ciałko żółte, a teraz już uspokój się i przygotuj na odpowiednie przyjęcie zarodka.”)