reklama
Króliczek2610
Fanka BB :)
Hej ja miałam jutro testować ale nie ma sensu. Dziś 11dpo biel na teście, więcej nie testuje bo i tak się nie zmieni nic.
Pierwszy raz w tym cyklu cycki zaraz po owu przestały boleć, jedynie sutki odstają delikatnie, ale cycki oklaply, żyłek praktycznie brak śluz skąpy i wodnisty. Temp spadła do 36.93 zmęczona jestem, mało śpię bo mały rządzi w nocy, głowa mi pęka.
Więc czekam na @.
Póki co można mi wpisać biel. Ale reszta dziewczyn jutro ma pokazać piękne dwie kreseczki
Pierwszy raz w tym cyklu cycki zaraz po owu przestały boleć, jedynie sutki odstają delikatnie, ale cycki oklaply, żyłek praktycznie brak śluz skąpy i wodnisty. Temp spadła do 36.93 zmęczona jestem, mało śpię bo mały rządzi w nocy, głowa mi pęka.
Więc czekam na @.
Póki co można mi wpisać biel. Ale reszta dziewczyn jutro ma pokazać piękne dwie kreseczki
Calineczka92
Ja też tylko tak wiedzę mam, więc dołączam się do prośbyJak masz źródło to podrzuć bo pierwsze słyszę.
Z mojej wiedzy ciałko żółte jest podstawowym objawem owulacji i jeśli ono jest to owulacja była.
Niepęknięty pęcherz zmienia się po prostu w torbiel czynnościową i ona również może powodować niewielkie poziomu progesteronu.
Jeśli chodzi o wzrost proga przy niepękajacym pęcherzyku to dzieje się tak w przypadku zespołu LUF.
Calineczka92
Dziewczyny, a czy któraś z Was może brała długo tabletki antykoncepcyjne?
pluto_nova
Moderator
czyli masz zespół LUF, to chyba co innego jak zwykły cykl bezowulacyjnyWiesz co, ja mimo braku owulacji mam skok i spadek proga, normalnie ok 7dpo mam proga na poziomie +/- 10 tak jakby owulacja się odbyła Wydaje mi się, ze to nie zawsze jest wywołane progesteronem a zwyczajnie łuszczącym się endometrium i wydaleniem niezapłodnionej komórki
Tak, miała ponoć nawet wskazania do terminacji ciąży od psychiatry i ten lekarz odmówił wykonania.
pluto_nova
Moderator
co masz na myśli długo?Dziewczyny, a czy któraś z Was może brała długo tabletki antykoncepcyjne?
pluto_nova
Moderator
ja już dawałam znać że u mnie czerwono... czekam na wątek październikowy..
reklama
Alabama89
Niestety - negatywny czekam na okres ale możesz już zaznaczyć bo niczego innego się już nie spodziewam.