reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
A czy w takim wypadku gdyby była wcześniej zdiagnozowana jest możliwa aborcja czy to nie zagrożenie życia? Pytam bo nie oglądałam tego, nie mogę bo później psychikę mam zrabana na dluuugi czas.....
Nie wiem, chyba tak. Ona koniec końców miała wywołany na szybko porod i dziecko urodziło się oczywiście martwe....

Nie wiem, chyba tak. Ona koniec końców miała wywołany na szybko porod i dziecko urodziło się oczywiście martwe....

Bardzo mi przykro 😭
Jeśli lekarz robił USG byle jak tylko dlatego że była Ukrainka to bym go udusiła za to!!! Chyba że wszystkie pacjentki tak traktuje 😏😏😏 bo raczej powinien widzieć wadę.

Bardzo mi przykro 😭
Jeśli lekarz robił USG byle jak tylko dlatego że była Ukrainka to bym go udusiła za to!!! Chyba że wszystkie pacjentki tak traktuje 😏😏😏 bo raczej powinien widzieć wadę.
Z tego co czytałam to w pierwszych prenatalnych wpisał rozmiar główki i jak go zapytali jak to możliwe to powiedział ze moze sie pomylił a ona była otyła (czy jakoś tak)
Dobra nie ma co się rozpisywać, nie każda chxe czytać co tam się wydarzyło. A jeśli ktoś chce to przeczyta artykuł...

reklama
Do góry