Moonstone
Moderator
Tak. Zakłada ten kto się do tego zgłosi ja miałam maj na przykładA to za każdym razem kto inny prowadzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Zakłada ten kto się do tego zgłosi ja miałam maj na przykładA to za każdym razem kto inny prowadzi?
Ja w maseczce mowilam mowy końcowe i wykonywałam inne czynności procesowe. I te wełniane togi w lecie XD - kocham.No ja uczę języka w maseczce ;-) Tu nie było nauczania na odległość, więc żeby wrócić w środku pandemii do pracy/szkoły, obostrzenia musiały być konkretne. I chyba się jakoś przyzwyczaiłam... Bardziej niż maseczka wkurzyło mnie to, że zachorowałam zaraz po szczepieniu ;-)
Nic nie zrobiłam inaczej seks co 2-3 dni i żyłam normalnie. 4 dni temu zaczęłam sobie wkręcać, że może jednak bo czułam się jakbym miała być chora ból mięśni, głowy, taki jakby stan podgorączkowy ogólnie jakby na przeziębienie. Na drugi dzień zaczęło mnie kłuć podbrzusze jakby mi ktoś tam szpileczki wbijał no i doszły wrażliwe piersi. Wczoraj wypiłam 1/3 drinka (3 godziny to piłam) i jak nigdy mi nie wchodziło po powrocie do domu coś mi ciężko na żołądku było. Noc taka niespokojna i rano test duszek. Cykl teraz drugi. W 2020 miałam biochemiczną potem 3 miesiące nic więc odpuściliśmy. Potem w 2021 udało się za pierwszym ale na prenatalnych brak akcji serca.Potrzebowalam czasu żeby się po tym pozbierać. Mam nadzieję, że tym razem już uda się szczęśliwie donosićGratulacje teraz opowiadaj co zrobiłaś w tym cyklu inaczej, czy czułaś że moglo się udać , który to cykl starań i zarażaj nas !
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć Niestety nie wiem. Niczym tego nie sprawdzałam. Nie miałam nawet żadnych boli, które mogły by na owulacje wskazywać@DobreMyśli Gratulacje! Który to dzień po owu?
Gratulacje. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze do samego rozwiązania.Nic nie zrobiłam inaczej seks co 2-3 dni i żyłam normalnie. 4 dni temu zaczęłam sobie wkręcać, że może jednak bo czułam się jakbym miała być chora ból mięśni, głowy, taki jakby stan podgorączkowy ogólnie jakby na przeziębienie. Na drugi dzień zaczęło mnie kłuć podbrzusze jakby mi ktoś tam szpileczki wbijał no i doszły wrażliwe piersi. Wczoraj wypiłam 1/3 drinka (3 godziny to piłam) i jak nigdy mi nie wchodziło po powrocie do domu coś mi ciężko na żołądku było. Noc taka niespokojna i rano test duszek. Cykl teraz drugi. W 2020 miałam biochemiczną potem 3 miesiące nic więc odpuściliśmy. Potem w 2021 udało się za pierwszym ale na prenatalnych brak akcji serca.Potrzebowalam czasu żeby się po tym pozbierać. Mam nadzieję, że tym razem już uda się szczęśliwie donosić
Przekazuje dobre wibracje i zarażam!
Gratulacje!Powtórzyłam pinkiem strumieniowym
piękna wiadomość dbaj o WasPowtórzyłam pinkiem strumieniowym
Ja po poronieniu niby mam 28,27,29 takie różnice dniach i wyliczyło mi ze 20.09 powinnam mieć i wszystko na to wskazuje ze tak będzie. Objawów zero, jedynie częściej do kibelka…Różnie mam miesiączki bo raz po 28 dniach a raz choć rzadko się to zdarza są po 44 dniach nawet Teraz tak pi razy drzwi wyliczyłam że może będzie tego 23ego więc dziś jest 5 dni przed
Zostaje... Beta wzrosła do 840 :/ Potem mi USG zrobią wrrrr... oby było widać już operacja i doooom