reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
No ja uczę języka w maseczce ;-) Tu nie było nauczania na odległość, więc żeby wrócić w środku pandemii do pracy/szkoły, obostrzenia musiały być konkretne. I chyba się jakoś przyzwyczaiłam... Bardziej niż maseczka wkurzyło mnie to, że zachorowałam zaraz po szczepieniu ;-)
Ja w maseczce mowilam mowy końcowe i wykonywałam inne czynności procesowe. I te wełniane togi w lecie XD - kocham.
Ale dokładnie, można się przyzwyczaić

Gratulacje 🎊 teraz opowiadaj co zrobiłaś w tym cyklu inaczej, czy czułaś że moglo się udać , który to cykl starań :D i zarażaj nas ! :D
Nic nie zrobiłam inaczej 🙈 seks co 2-3 dni i żyłam normalnie. 4 dni temu zaczęłam sobie wkręcać, że może jednak bo czułam się jakbym miała być chora 🤒 ból mięśni, głowy, taki jakby stan podgorączkowy ogólnie jakby na przeziębienie. Na drugi dzień zaczęło mnie kłuć podbrzusze jakby mi ktoś tam szpileczki wbijał no i doszły wrażliwe piersi. Wczoraj wypiłam 1/3 drinka (3 godziny to piłam) i jak nigdy mi nie wchodziło 😱 po powrocie do domu coś mi ciężko na żołądku było. Noc taka niespokojna i rano test duszek. Cykl teraz drugi. W 2020 miałam biochemiczną potem 3 miesiące nic więc odpuściliśmy. Potem w 2021 udało się za pierwszym ale na prenatalnych brak akcji serca.Potrzebowalam czasu żeby się po tym pozbierać. Mam nadzieję, że tym razem już uda się szczęśliwie donosić 🥺

Przekazuje dobre wibracje i zarażam! ⏸️❗❤️

Nic nie zrobiłam inaczej 🙈 seks co 2-3 dni i żyłam normalnie. 4 dni temu zaczęłam sobie wkręcać, że może jednak bo czułam się jakbym miała być chora 🤒 ból mięśni, głowy, taki jakby stan podgorączkowy ogólnie jakby na przeziębienie. Na drugi dzień zaczęło mnie kłuć podbrzusze jakby mi ktoś tam szpileczki wbijał no i doszły wrażliwe piersi. Wczoraj wypiłam 1/3 drinka (3 godziny to piłam) i jak nigdy mi nie wchodziło 😱 po powrocie do domu coś mi ciężko na żołądku było. Noc taka niespokojna i rano test duszek. Cykl teraz drugi. W 2020 miałam biochemiczną potem 3 miesiące nic więc odpuściliśmy. Potem w 2021 udało się za pierwszym ale na prenatalnych brak akcji serca.Potrzebowalam czasu żeby się po tym pozbierać. Mam nadzieję, że tym razem już uda się szczęśliwie donosić 🥺

Przekazuje dobre wibracje i zarażam! ⏸️❗❤️
Gratulacje. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze do samego rozwiązania. ❤️

Różnie mam miesiączki bo raz po 28 dniach a raz choć rzadko się to zdarza są po 44 dniach nawet 🥴 Teraz tak pi razy drzwi wyliczyłam że może będzie tego 23ego więc dziś jest 5 dni przed 🥺
Ja po poronieniu niby mam 28,27,29 takie różnice dniach i wyliczyło mi ze 20.09 powinnam mieć i wszystko na to wskazuje ze tak będzie. Objawów zero, jedynie częściej do kibelka…
Dziś zrobiłam test bo ja z tych niecierpliwych niestety i negatywny.
Ogólnie jakoś tak czuje się jakbym wgl nie miała jakichkolwiek hormonów w sensie nawet piersi mi zmalały po tym wszystkim co się u mnie wydarzyło w maju:(
Zawsze czułam ze dni płodne, upławy itp a teraz taka cisza w przeciągu tych ostatnich 3 miesięcy i te brązowe plamienia 10 dni temu🙃

reklama
Do góry