E
eag
Gość
No ja nie wiem czy coś widać xd bo nie miałam jeszcze dziś USG xDTo czemu tak rośnie a nic nie widać?
Nadal za wcześnie jest?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja nie wiem czy coś widać xd bo nie miałam jeszcze dziś USG xDTo czemu tak rośnie a nic nie widać?
Nadal za wcześnie jest?
plamienie A beta rośnie... kurde, nic z tego nie czaję. Trzeba czekać do usgNo ja nie wiem czy coś widać xd bo nie miałam jeszcze dziś USG xD
To juz blizej jak dalej, jeszcze myślę, ze dwa, trzy dni bedzie ponad tysiąc i znajdą, powiedz, ktory to tydz, kiedy miałaś ostatni @?Zostaje... Beta wzrosła do 840 :/ Potem mi USG zrobią wrrrr... oby było widać już operacja i doooom
Jest w prawym jajowodzie takie mega mini! Ufff Czekamy do jutra chyba ze mnie będzie boleć to dziś laparo. Jak do jutra nie będzie więcej krwi w zatoce Douglasa to dostanę metotreksat a jak nie to laparo doczekałam się.. Hura!To juz blizej jak dalej, jeszcze myślę, ze dwa, trzy dni bedzie ponad tysiąc i znajdą, powiedz, ktory to tydz, kiedy miałaś ostatni @?
Nie chcę klikać lubię to ale lubię tylko to, że w końcu znaleźli ciążę i że to się wyjaśni. Trzymam kciuki, żeby jak najlepiej dla Ciebie!Jest w prawym jajowodzie takie mega mini! Ufff Czekamy do jutra chyba ze mnie będzie boleć to dziś laparo. Jak do jutra nie będzie więcej krwi w zatoce Douglasa to dostanę metotreksat a jak nie to laparo doczekałam się.. Hura!
Jest w prawym jajowodzie takie mega mini! Ufff Czekamy do jutra chyba ze mnie będzie boleć to dziś laparo. Jak do jutra nie będzie więcej krwi w zatoce Douglasa to dostanę metotreksat a jak nie to laparo doczekałam się.. Hura!
Nooo! Boże nawet nie wiecie jak się cieszę, że w końcu to widać! Niech to wycinają bo chce już do domu Moim największym problemem jest teraz to.. Że będę musiała mieć założony cewnik!!!! A co jak to będzie boleć Jestem pozytywnie nastawiona także bez smuteczków mi tu dziewczyny!Przynajmniej wiesz już co i jak
Nooo! Boże nawet nie wiecie jak się cieszę, że w końcu to widać! Niech to wycinają bo chce już do domu Moim największym problemem jest teraz to.. Że będę musiała mieć założony cewnik!!!! A co jak to będzie boleć Jestem pozytywnie nastawiona także bez smuteczków mi tu dziewczyny!
Nie lepiej byloby laparo usunąć takie "mini" coś i szybciej wrócić do starań? Lekarze zalecają lek?