Króliczek2610
Fanka BB :)
Dokładnie. Ja bym dzisiaj też wybrała laparo
A po tabletkach ile trzeba czekać ze staraniami?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie. Ja bym dzisiaj też wybrała laparo
Nooo! Boże nawet nie wiecie jak się cieszę, że w końcu to widać! Niech to wycinają bo chce już do domu Moim największym problemem jest teraz to.. Że będę musiała mieć założony cewnik!!!! A co jak to będzie boleć Jestem pozytywnie nastawiona także bez smuteczków mi tu dziewczyny!
A po tabletkach ile trzeba czekać ze staraniami?
Pani doktor jest zwolenniczką laparo ale ona rano kończy dyżur i jej nie będzie. Natomiast wiem, że ta operacja lepsza no i zdecyduje się na laparoskopię a nie metotreksatDokładnie. Ja bym dzisiaj też wybrała laparo
po meto musisz się wstrzymać z pół roku ze staraniami. Przemyśl toJest w prawym jajowodzie takie mega mini! Ufff Czekamy do jutra chyba ze mnie będzie boleć to dziś laparo. Jak do jutra nie będzie więcej krwi w zatoce Douglasa to dostanę metotreksat a jak nie to laparo doczekałam się.. Hura!
No ja się najbardziej boje cewnika hahah Położna mówi, se posmarują znieczuleniem i ciach.. ale ja jej tam nie wierzę ja słowo hahaha. Ja to z natury jestem panikara.. i niestety tutaj nie zakładają cewnika na sali operacyjnej tylko przed wyjazdem z oddziału wrrrZ doświadczenia powiem, ze cewnikowali mnie już chyba śniętą bo nie pamiętam, a wyjęcie niby miało tak boleć, a w ogóle nie poczułam. Chociaż tego bałam się bardziej niż cięcia
Pani doktor jest zwolenniczką laparo ale ona rano kończy dyżur i jej nie będzie. Natomiast wiem, że ta operacja lepsza no i zdecyduje się na laparoskopię a nie metotreksat
To nie są tabletki tzn ja miałam metotreksat w dwóch dawkach domięśniowo. 6 miesięcy zakaz starań
No ja się najbardziej boje cewnika hahah Położna mówi, se posmarują znieczuleniem i ciach.. ale ja jej tam nie wierzę ja słowo hahaha. Ja to z natury jestem panikara.. i niestety tutaj nie zakładają cewnika na sali operacyjnej tylko przed wyjazdem z oddziału wrrr