reklama
bienius992
Fanka BB :)
Ja robiłam test wczoraj żeby wiedzieć czy mogę się napić noi oczywiście negatyw, będę jutro testować więc jak coś to się wypowie.@AScarlett @bienius992 aktualizacje proszę
Ale nici chyba z tego miesiąca bo boli mnie lewy jajnik aż promieniuje na plecy i cycki mnie bola ale mniej niż zawsze ehh..poczekamy
Króliczek2610
Też widzę
Madame JS
Wiesz, może i 6 lat temu, ale żeby pójść do szpitala, trzeba mieć negatywny test. Nie będę nawet wracać myślami do mojego przerażenia, gdy w środku całego procesu IVF okazało się, że chora jest cała rodzina, u której byliśmy. Już nie mówiąc o naszej koleżance, która przez covid musiała odroczyć cały proces. Także... życzę wszystkim zdrowia, nawet jeśli to było dawno;-)A ze co covid? To bylo 6 lat temu
Aneczka2021
Nie wiem boje sie brac cokolwiek bo wkrecam sobie ze zaszkodzę. Mam na myśli cos na gorączkę sinupret extract itp. Nie znam się totalnie.A jakie leki mogą zaszkodzić kilka dni po owulacji?
Zazuu
Nie wiem boje sie brac cokolwiek bo wkrecam sobie ze zaszkodzę. Mam na myśli cos na gorączkę sinupret extract itp. Nie znam się totalnie.
No to informuje, że bardziej zaszkodzi nieleczona infekcja niż ogólnodostępne leki. 7 czy 8 dpo nie ma czego uszkadzać.
Króliczek2610
Acetylocholina co tam u Ciebie wiadomo już?
Mea culpa, nieprecyzyjnie się wyraziłam.Zależy od lekarza. Mój tata raczej jest bardzo promaseczkowy.
Może napiszę tak- większość lekarzy, u których byłam w ostatnim czasie (a wielu odwiedziłam), nie miało maseczek.
Tylko jedna lekarka miała.
Jeden z nich wyraził dobitnie, co myśli o obowiązku ich noszenia.
Króliczek2610
Mea culpa, nieprecyzyjnie się wyraziłam.
Może napiszę tak- większość lekarzy, u których byłam w ostatnim czasie (a wielu odwiedziłam), nie miało maseczek.
Ja też czy u pediatry czy u innych nie spotkałam się żeby mieli maseczki.
Jak pytałam się ostatnio w przychodni czy muszę mieć maseczkę to powiedzieli że mandatów już nie ma za brak to nie trzeba nosić i tyle, a jak ktoś chce to może mieć maseczkę
reklama
Moonstone
Moderator
Co do tego ostatniego to zdarzają się tez lekarze, którzy się nie szczepią. Co kto lubi, ze tak powiem. Ja się zastanawiam czy nie wrócić jednak do maseczek - i nie tylko z uwagi na covidMea culpa, nieprecyzyjnie się wyraziłam.