E
eag
Gość
Bo dopiero pobrali krew na hcg i czekam na usg@acetylocholina, co u Ciebie? Jak sytuacja?
Nic nie dajesz znać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo dopiero pobrali krew na hcg i czekam na usg@acetylocholina, co u Ciebie? Jak sytuacja?
Nic nie dajesz znać.
A jak się czujesz?Bo dopiero pobrali krew na hcg i czekam na usg
Bo dopiero pobrali krew na hcg i czekam na usg
No takie normalne jest, jak na okres, ale żadnych skrzepów ani nic Zobaczymy co tam w USG będzieA jak się czujesz?
Rozwinęło się to krwawienie?
A włosy pofarbowane? Paznokcie zrobione?No takie normalne jest, jak na okres, ale żadnych skrzepów ani nic Zobaczymy co tam w USG będzie
Włosów nie farbowałam haha Jak mnie tu zostawia to se dziś zafarbuje sama Paznokcie zrobioneA włosy pofarbowane? Paznokcie zrobione?
zawsze jakoś zabijesz czas do otrzymania wyników
A co tam sama, przecież była jakaś chętna do pomocy położnaWłosów nie farbowałam haha Jak mnie tu zostawia to se dziś zafarbuje sama Paznokcie zrobione
Mąż perzeleciany?Włosów nie farbowałam haha Jak mnie tu zostawia to se dziś zafarbuje sama Paznokcie zrobione
No nie własnie.. bo dostałam tego krwawienia i tak czekam na te USGMąż perzeleciany?