reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Ja dziś będąc 7dpo nawet test zrobiłam łamiąc swoje zasady ... No ale oczywiście negatyw. Czytałam że ok 7-10 dpo może dojść do implantacji zarodka i może temp spaść nieznacznie o ok 0.3 stopnia, no ale u mnie za duży spadek więc pewnie niedługo będę witać @
.....

A moze to dołek implantacyjny? U Muszkietery, było pozamiatane i z dołka przepiekna kreska. Nie przesądzałabym o wszystkim jednym spadkiem.

Ale zupełnie wszystko mi przeszło 😏 piersi absolutnie już nie bolą a od owulacji do okresu zawsze bolały, sucho mam jak na Saharze, cycki mi oklaply całkiem 😆 żyłki się pochowały, nawet nie mam ochoty się z mężem kłócić a zazwyczaj rzucałam jadem na około 😆 syfy mi wyszły na twarzy więc wszystko na okres wskazuje 😏😡 no chyba że fakt że cała noc nie spałam może wpłynąć na ten spadek temp. do okresu ok 9dni jeszcze.

Ale zupełnie wszystko mi przeszło 😏 piersi absolutnie już nie bolą a od owulacji do okresu zawsze bolały, sucho mam jak na Saharze, cycki mi oklaply całkiem 😆 żyłki się pochowały, nawet nie mam ochoty się z mężem kłócić a zazwyczaj rzucałam jadem na około 😆 syfy mi wyszły na twarzy więc wszystko na okres wskazuje 😏😡 no chyba że fakt że cała noc nie spałam może wpłynąć na ten spadek temp. do okresu ok 9dni jeszcze.
Zakłócony sen jak najbardziej wpływa na temperaturę. Dlatego mówi się o miarodajnym pomiarze po odpowiedniej ilości snu.

Zakłócony sen jak najbardziej wpływa na temperaturę. Dlatego mówi się o miarodajnym pomiarze po odpowiedniej ilości snu.

No niby wiem ale chore dziecko chory mąż i tak cała noc .....
Ale objawy przedokresowe i poowulacyjne też mi przeszły nie dokucza mi absolutnie nic 🤔🤔🤔🤔 więc albo w jedną stronę albo w drugą stronę to wszystko pójdzie 🤩🤩🤩 tak czy siak nic już nie poradzę, więc czekam ... A test 7dpo może nie jest jeszcze wiarygodny 😆😆😆 tak sobie tylko tłumacze. Chociaż wole myśleć że nic z tego nie będzie i nie płakać później bo jednak myślałam że się udało ...

reklama
No niby wiem ale chore dziecko chory mąż i tak cała noc .....
Ale objawy przedokresowe i poowulacyjne też mi przeszły nie dokucza mi absolutnie nic 🤔🤔🤔🤔 więc albo w jedną stronę albo w drugą stronę to wszystko pójdzie 🤩🤩🤩 tak czy siak nic już nie poradzę, więc czekam ... A test 7dpo może nie jest jeszcze wiarygodny 😆😆😆 tak sobie tylko tłumacze. Chociaż wole myśleć że nic z tego nie będzie i nie płakać później bo jednak myślałam że się udało ...

7 dpo to jeszcze nawet Twoja macica może nie wiedzieć czy jest w ciąży, a Ty przesadzasz po spadku na wykresie 😅
Dziewczyny do temperatury trzeba cierpliwości. Ona naprawdę na etapie kilku dni po służy do potwierdzenia owulacji, a nie do wywrozenia ciąży lub jej braku

Do góry