reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Ja dziś będąc 7dpo nawet test zrobiłam łamiąc swoje zasady ... No ale oczywiście negatyw. Czytałam że ok 7-10 dpo może dojść do implantacji zarodka i może temp spaść nieznacznie o ok 0.3 stopnia, no ale u mnie za duży spadek więc pewnie niedługo będę witać @
.....

A moze to dołek implantacyjny? U Muszkietery, było pozamiatane i z dołka przepiekna kreska. Nie przesądzałabym o wszystkim jednym spadkiem.

Ale zupełnie wszystko mi przeszło 😏 piersi absolutnie już nie bolą a od owulacji do okresu zawsze bolały, sucho mam jak na Saharze, cycki mi oklaply całkiem 😆 żyłki się pochowały, nawet nie mam ochoty się z mężem kłócić a zazwyczaj rzucałam jadem na około 😆 syfy mi wyszły na twarzy więc wszystko na okres wskazuje 😏😡 no chyba że fakt że cała noc nie spałam może wpłynąć na ten spadek temp. do okresu ok 9dni jeszcze.

Ale zupełnie wszystko mi przeszło 😏 piersi absolutnie już nie bolą a od owulacji do okresu zawsze bolały, sucho mam jak na Saharze, cycki mi oklaply całkiem 😆 żyłki się pochowały, nawet nie mam ochoty się z mężem kłócić a zazwyczaj rzucałam jadem na około 😆 syfy mi wyszły na twarzy więc wszystko na okres wskazuje 😏😡 no chyba że fakt że cała noc nie spałam może wpłynąć na ten spadek temp. do okresu ok 9dni jeszcze.
Zakłócony sen jak najbardziej wpływa na temperaturę. Dlatego mówi się o miarodajnym pomiarze po odpowiedniej ilości snu.

Zakłócony sen jak najbardziej wpływa na temperaturę. Dlatego mówi się o miarodajnym pomiarze po odpowiedniej ilości snu.

No niby wiem ale chore dziecko chory mąż i tak cała noc .....
Ale objawy przedokresowe i poowulacyjne też mi przeszły nie dokucza mi absolutnie nic 🤔🤔🤔🤔 więc albo w jedną stronę albo w drugą stronę to wszystko pójdzie 🤩🤩🤩 tak czy siak nic już nie poradzę, więc czekam ... A test 7dpo może nie jest jeszcze wiarygodny 😆😆😆 tak sobie tylko tłumacze. Chociaż wole myśleć że nic z tego nie będzie i nie płakać później bo jednak myślałam że się udało ...

reklama
No niby wiem ale chore dziecko chory mąż i tak cała noc .....
Ale objawy przedokresowe i poowulacyjne też mi przeszły nie dokucza mi absolutnie nic 🤔🤔🤔🤔 więc albo w jedną stronę albo w drugą stronę to wszystko pójdzie 🤩🤩🤩 tak czy siak nic już nie poradzę, więc czekam ... A test 7dpo może nie jest jeszcze wiarygodny 😆😆😆 tak sobie tylko tłumacze. Chociaż wole myśleć że nic z tego nie będzie i nie płakać później bo jednak myślałam że się udało ...

7 dpo to jeszcze nawet Twoja macica może nie wiedzieć czy jest w ciąży, a Ty przesadzasz po spadku na wykresie 😅
Dziewczyny do temperatury trzeba cierpliwości. Ona naprawdę na etapie kilku dni po służy do potwierdzenia owulacji, a nie do wywrozenia ciąży lub jej braku

Do góry