reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
A ze co covid? To bylo 6 lat temu 🤭😁😂
Wiesz, może i 6 lat temu, ale żeby pójść do szpitala, trzeba mieć negatywny test. Nie będę nawet wracać myślami do mojego przerażenia, gdy w środku całego procesu IVF okazało się, że chora jest cała rodzina, u której byliśmy. Już nie mówiąc o naszej koleżance, która przez covid musiała odroczyć cały proces. Także... życzę wszystkim zdrowia, nawet jeśli to było dawno;-)

Zależy od lekarza. Mój tata raczej jest bardzo promaseczkowy.
Mea culpa, nieprecyzyjnie się wyraziłam.
Może napiszę tak- większość lekarzy, u których byłam w ostatnim czasie (a wielu odwiedziłam), nie miało maseczek.
Tylko jedna lekarka miała.

Jeden z nich wyraził dobitnie, co myśli o obowiązku ich noszenia.

Może napiszę tak- większość lekarzy, u których byłam w ostatnim czasie (a wielu odwiedziłam), nie miało maseczek.

Ja też czy u pediatry czy u innych nie spotkałam się żeby mieli maseczki.
Jak pytałam się ostatnio w przychodni czy muszę mieć maseczkę to powiedzieli że mandatów już nie ma za brak to nie trzeba nosić i tyle, a jak ktoś chce to może mieć maseczkę

reklama

Co do tego ostatniego to zdarzają się tez lekarze, którzy się nie szczepią. Co kto lubi, ze tak powiem. ;) Ja się zastanawiam czy nie wrócić jednak do maseczek - i nie tylko z uwagi na covid :)

Do góry