reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
***** jaki chłop! No mega rozmowa! Mówi, że widzi, że twardo stąpam po ziemi więc gadamy na luzie. Nic na razie w macicy ani nigdzie nie widać. On wyliczyl, że jeśli to ciaza to może być dopiero początek 4 tygodnia także trzeba wszystko monitorować i tyle. Czekamy na bhcg i mówi, że mam przestać czytać o ciąży pozamacicznej bo mi zabierze telefon 🤣🤣🤣 uspokoiłam się..
Ooo super.

No i takie podejście lekarzy ja poważam i szanuję.
Dobrze powiedział o tym telefonie, polałabym normalnie gościowi.

Choć też wiem, jak my- kobity możemy sobie wkręcać.
Mówił, do kiedy planują Cię trzymać?
Mój gin tez mnie opieprza jak za dużo czytam. Raz nawet padło czy bym chciała, żeby mój klient tyle czytał przed porada :D

Dobra beta slaba w pon 419 a teraz 530, także mówi, że czekamy jeszcze 🤷
szczerze Ci współczuje tego stresu, oczekiwania i bezsilności. Bezsilność, to w zasadzie według mnie coś, co jest najgorsze w tym wszystkim, bo wpływu na nic człowiek nie ma, a często właśnie na bezsilność składają się te wszystkie powyższe. Eh, trzymaj się dziewczyno, myśle o Tobie ciepło 🤞

reklama
Czyli co teraz? Na co czekać?
To że słaby przyrost teraz to znaczy że nie ma ciąży czy jeszcze jest szansa? Bo ja nie ogarniam tych przyrostów co oznaczają
Lekarz mówi, że na razie nie ma co wyrokować, i, że zobaczymy kolejna betę.. I, że modne są teraz biochemy. Mówię mu kurłaaa ja właśnie czekam na ten biochem xd Mówi nic się nie stresować i tylko pozostaje nam obserwacja, bo były też kobiety którym nagle beta startowała. Najważniejsze, że się dobrze czuje.. Mi się już to po prostu nudzi 🤣

Do góry