reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Podziwiam Was za taki optymizm.
Dla mnie az tak zły przyrost jest jednoznacznym wyrokiem. Ba nawet słaby przyrost typu 90% na niskim poziomie bety jest dla mnie jednoznaczny. Nie mówiąc już o tym jak sralabym w gacie z powodu marnych przyrostów gdyby ciąża się nie zakończyła sama

Lekarz mówi, że na razie nie ma co wyrokować, i, że zobaczymy kolejna betę.. I, że modne są teraz biochemy. Mówię mu kurłaaa ja właśnie czekam na ten biochem xd Mówi nic się nie stresować i tylko pozostaje nam obserwacja, bo były też kobiety którym nagle beta startowała. Najważniejsze, że się dobrze czuje.. Mi się już to po prostu nudzi 🤣

Więc ja mam nadzieję że u Ciebie wystartuje i już pięknie będzie wzrastać ❤️❤️❤️
Obys się znalazła wśród tych dziewczyn " którym nagle wystartowała" 🤞🤞🤞🤞

Podziwiam Was za taki optymizm.
Dla mnie az tak zły przyrost jest jednoznacznym wyrokiem. Ba nawet słaby przyrost typu 90% na niskim poziomie bety jest dla mnie jednoznaczny. Nie mówiąc już o tym jak sralabym w gacie z powodu marnych przyrostów gdyby ciąża się nie zakończyła sama
Skoro to dopiero 3tydz a może początek 4 to myślę, że w końcu się sama zakończy:) o ile w ogóle jest to ciąża.

Skoro to dopiero 3tydz a może początek 4 to myślę, że w końcu się sama zakończy:) o ile w ogóle jest to ciąża.

Życzę żeby skończyło się to najlepiej jak tylko jest możliwe, wiadomo że najlepiej zdrową ciążą.

Po prostu zazdroszczę dziewczynom optymizmu bo wiem jakie mi towarzyszą uczucia w takich momentach 😅

Kobietki, ledwo fotę zrobiłam (i ta szybka w tym pinku, no nie pomagała 😅). Jak zobaczyłam temp. to od razu wystrzeliłam do łazienki 😄 Jest jedna rzecz, o której na lipcowkach pisałam (żylak powrozka nasiennego), gdzie mąż niedawno rozmawiał ze mną, że chyba pójdzie zbadać sperme, a tu taka niespodzianka 😃
ja chyba muszę znikać z wątku, bo wtedy się ciąże pojawiają! 😂 Gratulacje! ♥️

Życzę żeby skończyło się to najlepiej jak tylko jest możliwe, wiadomo że najlepiej zdrową ciążą.

Po prostu zazdroszczę dziewczynom optymizmu bo wiem jakie mi towarzyszą uczucia w takich momentach 😅
Ja pełna nadziei czekam na ten spadek i tyle.. Nic na razie w USG nie widać, jajniki git, przydatki, płynu nie ma.. No liczę na ten biochem bo chce już normalnie zacząć żyć xD już jebać te zdrowa ciążę.. ja chcę już żyć i się nie zadręczać 🤣

znam to aż za dobrze 🤦‍♀️ przed pierwsza ciąża, która i tak skończyła sie poronieniem, nie zdawałam sobie sprawy, ze jestem aż takim czarnowidzem 🤷‍♀️ - i o matko, po tej pierwszej stracie już zawsze z każdej kolejnej ciąży wychodzi NIC, tak jak sie spodziewałam!

A może po prostu wystarczy zmienić nastawienie 🤔 pojechać na wakacje, nie myśleć, NIE CHCIEĆ ZA BARDZO 🤣 i los sie odmieni!

reklama
Kobietki, ledwo fotę zrobiłam (i ta szybka w tym pinku, no nie pomagała 😅). Jak zobaczyłam temp. to od razu wystrzeliłam do łazienki 😄 Jest jedna rzecz, o której na lipcowkach pisałam (żylak powrozka nasiennego), gdzie mąż niedawno rozmawiał ze mną, że chyba pójdzie zbadać sperme, a tu taka niespodzianka 😃
gratulacje :) rośnijcie zdrowo 🍀❤️

Do góry