reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

***** jaki chłop! No mega rozmowa! Mówi, że widzi, że twardo stąpam po ziemi więc gadamy na luzie. Nic na razie w macicy ani nigdzie nie widać. On wyliczyl, że jeśli to ciaza to może być dopiero początek 4 tygodnia także trzeba wszystko monitorować i tyle. Czekamy na bhcg i mówi, że mam przestać czytać o ciąży pozamacicznej bo mi zabierze telefon 🤣🤣🤣 uspokoiłam się..
No i takie podejście lekarzy ja poważam i szanuję.
Dobrze powiedział o tym telefonie, polałabym normalnie gościowi.

Choć też wiem, jak my- kobity możemy sobie wkręcać.
Mówił, do kiedy planują Cię trzymać?

reklama
Z tymi głodówkami to różnie bywa 😆 ja południe jadłam obiad, o 22 trafiłam już na porodówkę bo odeszły mi wody, w karcie ciąży miałam wskazanie do CC bo dziecko było bardzo duże, a jednak lekarz kazał próbować naturalnie rodzić, skończyło się tak że mój lekarz prowadzący przyszedł rano na dyzur i zrobił CC, syn miał prawie 4.5 kg w 37tc i nie było szans na naturalny poród, i tłumaczenie tamtego lekarza było takie że musiałam być 12 godzin po posiłku bo nie było zagrożone życia dziecka to można poczekać dłużej 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Masakra.
Ja rodziłam od 8:00 rano, potem przyszła pora obiadowa a mój poród szedł słabo i widziałam cesarkę na horyzoncie, ale mimo to położna wręcz kazała mi zjeść obiad

***** jaki chłop! No mega rozmowa! Mówi, że widzi, że twardo stąpam po ziemi więc gadamy na luzie. Nic na razie w macicy ani nigdzie nie widać. On wyliczyl, że jeśli to ciaza to może być dopiero początek 4 tygodnia także trzeba wszystko monitorować i tyle. Czekamy na bhcg i mówi, że mam przestać czytać o ciąży pozamacicznej bo mi zabierze telefon 🤣🤣🤣 uspokoiłam się..
Kurde ciekawe ile tak jeszcze będzie to trwało 🥺

A miałaś też dziś badany progesteron?

Macie jeszcze widoczek z okna na dobry dzień 😁 Z racji, że jestem slazaczka i zakochałam się w góralu, a co za tym idzie przeprowadziłam się tu w marcu tamtego roku.. to wciąż mnie te widoki zachwycają, mogłabym całymi dniami siedzieć i patrzeć i patrzeć ❤️ i widać spadochroniarzy którzy już 3 dzień mają ćwiczenia i dzień i noc skaczą 😁
Chociaż tyle dobrego to ten widok

reklama
Rozumiem, dlatego rozumiem podejście do bety... Ja nie miałam takich sytuacji i oby tym razem też było tak, jak przy każdej ciazy, bo też wiek swoje może zrobić. Nie czuje teraz takiej potrzeby, żeby chodzić na betę. Spokojnie będę czekać na wizytę, chyba że, jak pisałam, zacznie się coś dziać... Chcę być pozytywnej myśli 😊
gratulujacje 😍
To która twoja ciąża?

Do góry