asiasiasia
Fanka BB :)
ja w sumie też ale nie chcialam sie nic odzywac.Kurła może ślepa jestem ale na tym nic nie widzę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja w sumie też ale nie chcialam sie nic odzywac.Kurła może ślepa jestem ale na tym nic nie widzę...
Ja ją widzę delikatna, ale jest!No jest mega delikatna, w świetle żarówki też gorzej fotki wychodzą
Rozumiem, ja jednak ślepa nie sugeruj sięNo jest mega delikatna, w świetle żarówki też gorzej fotki wychodzą
Nie badaliśmy jeszcze nasienia ponieważ będzie to nasz 4 cykl starań na poważnie. Póki co poszłam w swoje badania hormonalne w sobotę ( tsh, lh,estradiol itp). A na suplementy wpadłam w sumie sama, tzn jeśli chodzi o swojego, bo ja od tego cyklu biorę inofem za zaleceniem mojej ginekolog. A czy jeśli nie mamy zbadanego nasienia w tej chwili, to raczej nie powinien brać supli ? Czy nie zaszkodzi jak już będzie brał teraz ?@Kylyyy1408 moim zdaniem kup po prostu jakiś dobry gotowy suplement: Fertilman plus, TenFertil On, Profertil i tyle. Macie problemy z nasieniem? Przepraszam, nie pamiętam.
Ja kiedyś zrobiłam całą tabelkę gdzie porównywałam składy poszczególnych suplementów i one różnią się nieznacznie tak naprawde.
wg mnie lepiej widać niż na Twoimja w sumie też ale nie chcialam sie nic odzywac.
To najlepiej byłoby najpierw zbadać nasienie, bo to mały koszt a tak to nie będziecie potem nawet widzieć jaki był stan wyjściowy skoro chłop się nałyka supli.Nie badaliśmy jeszcze nasienia ponieważ będzie to nasz 4 cykl starań na poważnie. Póki co poszłam w swoje badania hormonalne w sobotę ( tsh, lh,estradiol itp). A na suplementy wpadłam w sumie sama, tzn jeśli chodzi o swojego, bo ja od tego cyklu biorę inofem za zaleceniem mojej ginekolog. A czy jeśli nie mamy zbadanego nasienia w tej chwili, to raczej nie powinien brać supli ? Czy nie zaszkodzi jak już będzie brał teraz ?
Moim zdaniem nie zaszkodzi. To nie są leki tylko po prostu wspomagacze. Fajnie, jakbyście dorzucili płodne składniki do diety. Jeśli chcesz, mogę napisać o diecie parę słów. Ale faktycznie, jak 4 cykl to zupełnie nie ma się co spinaćNie badaliśmy jeszcze nasienia ponieważ będzie to nasz 4 cykl starań na poważnie. Póki co poszłam w swoje badania hormonalne w sobotę ( tsh, lh,estradiol itp). A na suplementy wpadłam w sumie sama, tzn jeśli chodzi o swojego, bo ja od tego cyklu biorę inofem za zaleceniem mojej ginekolog. A czy jeśli nie mamy zbadanego nasienia w tej chwili, to raczej nie powinien brać supli ? Czy nie zaszkodzi jak już będzie brał teraz ?
na moim rowniez nic nie widac to wiem napewno.wg mnie lepiej widać niż na Twoim
Nie musisz być zaraz niemiła dla koleżankiwg mnie lepiej widać niż na Twoim
spoko luz domyslalam sie ze taka odpowiedz padnie. W koncu jestem tu nowa i narobilam rabanu wczesniej.Nie musisz być zaraz niemiła dla koleżanki