Agnes4312
Moderator
Ale przynajmniej im dłużej jeździsz tym bardziej wstrzymujesz moczJa jebie! Despera w ****! Na 22 mam służbę ale cisnę jeszcze 30km w drugą stronę do apteki haha dzwoniłam i mają 10!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale przynajmniej im dłużej jeździsz tym bardziej wstrzymujesz moczJa jebie! Despera w ****! Na 22 mam służbę ale cisnę jeszcze 30km w drugą stronę do apteki haha dzwoniłam i mają 10!
Z teraz
Mój od dwóch tygodni bierze preparat, gdzie rano bierze 1 kapsułkę, a wieczorem rozpuszczam mu saszetkę. Nie jest smaczny ten płyn po rozpuszczeniu, ale sam stwierdził, że cel najważniejszyAaa a i co biorą wasze chłopy ze supli ? Mój jest bardzo ciężki do tego i chciałabym się najlepiej ograniczyć do jednej tabletki bądź dwóch jeśli się da od czegoś trzeba zacząć
Ja miałam w sumie takie jednorazowe, i było w okolicsch srodka cyklu bylam u gina i powiedział mi, że wszystko ok , i tak się zdarza okołoowulacyjnieA miałyście kiedyś plamienie w środku cyklu? Tzw okołoowulacyjne?
Pytam, bo według testów owu wczoraj wypadała moja owulacja i od wczoraj (tak z 3h po seksie) mam podbarwiony śluz na różowo. Wczoraj i dzisiaj też...
Ogólnie ten cykl różni się od każdego poprzedniego. Owulacja się przesunęła, nie czułam bólu jajnika jak zawsze w okolicach i podczas owulacji.
Myślałam, że może to od częstego seksu, ale co 2 dni to chyba nie jest zbyt duża częstotliwość
U ginekologa byłam w sierpniu i wszystko było ok.
Matko, cena zaporowa .Mój od dwóch tygodni bierze preparat, gdzie rano bierze 1 kapsułkę, a wieczorem rozpuszczam mu saszetkę. Nie jest smaczny ten płyn po rozpuszczeniu, ale sam stwierdził, że cel najważniejszy
Według mnie skład jest zajebisty, dobre dawki i to co potrzeba. Minusem jest cena. Oprócz tego co parę dni daję mu bcomplex dodatkowo, wit C i D3. Ale o tym to pamięta na co dzień, nawet przed staraniami
Jeszcze a propos supli dla faceta, to patrz, żeby preparat miał w składzie cynk, selen, kwas foliowy, witaminy E i C oraz z grupy B. Dobrze jest też suplementować kwasy Omega.Aaa a i co biorą wasze chłopy ze supli ? Mój jest bardzo ciężki do tego i chciałabym się najlepiej ograniczyć do jednej tabletki bądź dwóch jeśli się da od czegoś trzeba zacząć
No z takich największych klasyków to po prostu Fertilman Plus, tran i ewentualnie maca.Jeszcze a propos supli dla faceta, to patrz, żeby preparat miał w składzie cynk, selen, kwas foliowy, witaminy E i C oraz z grupy B. Dobrze jest też suplementować kwasy Omega.
Reszta jest niepotrzebna.
Mam ambiwalentne odczucia co preparatów opierających się głównie na ziołowych ekstraktach.
wrzucajNa płytkowym pinku jest cień dobra nie katuje się już, jadę jutro na betę. Brać duphaston od nowa? Czy czekać na betę?
Na tym to już o tej porze serio ***** widać w tym świetle haha.. a rzygać mi się chce jak ****! Oczywiście że stresu xDwrzucaj