Kylyyy1408
Fanka BB :)
Aaa a i co biorą wasze chłopy ze supli ? Mój jest bardzo ciężki do tego i chciałabym się najlepiej ograniczyć do jednej tabletki bądź dwóch jeśli się da od czegoś trzeba zacząć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moment kiedy pojawiła się krew, nie plamienie, to jest początek okresu.A ja mam moje drogie takie pytanko bo nie wiem jak liczyć ten cykl.
Pamiętacie moja przykra historie z testem pink i fałszywy kreska. To było w środę 31.08. 30.08 we wtorek dostałam tego plamienia było jedno dniowe, sroda nic zero. Dopiero w czwartek u ginekologa na kozetce dostałam dosłownie okresu. I teraz nie wiem co brać za 1dc ? Wtorek czy czwartek ? Jak myślicie bo już zgłupiałam
Tez tak myślałam, ale nigdy w takiej sytuacji nie byłam wiec się wole upewnić, dziękiMoment kiedy pojawiła się krew, nie plamienie, to jest początek okresu.
Może jakieś naczynko pękłoA miałyście kiedyś plamienie w środku cyklu? Tzw okołoowulacyjne?
Pytam, bo według testów owu wczoraj wypadała moja owulacja i od wczoraj (tak z 3h po seksie) mam podbarwiony śluz na różowo. Wczoraj i dzisiaj też...
Ogólnie ten cykl różni się od każdego poprzedniego. Owulacja się przesunęła, nie czułam bólu jajnika jak zawsze w okolicach i podczas owulacji.
Myślałam, że może to od częstego seksu, ale co 2 dni to chyba nie jest zbyt duża częstotliwość
U ginekologa byłam w sierpniu i wszystko było ok.
Zapytaj w aptece czy mają toaletę, bo chcesz zrobić testJa jebie! Despera w ****! Na 22 mam służbę ale cisnę jeszcze 30km w drugą stronę do apteki haha dzwoniłam i mają 10!
No to niezłego pecha masz ja czekam na moje testy po 1,95 bd w poniedziałekDwie apteki i wszędzie testy 25
Ok dzięki sprawdzę co to ale podśmiechujek czemu ? Nie bardzo rozumiem z czego ru się śmiać ?@Kylyyy1408, za 1 dc uznaje się krwawienie, a nie plamienie. Poprzedni cykl zaczęłam od plamienia (to jeszcze chyba organizm po poronieniu się nie wyregulował).
Co do supli, to wczoraj pytalałam na staraczkach 2022, trochę było podśmiechujek. Ostatecznie ja sama zrobiłam rekonesans i swojemu zamówię AndroVit, bo z tych wszystkich supli dla facetów ma najlepszy skład (mnie jakeś wyciągi z dziwnych roślin nie interesują).