Testowałaś ?@pluto_nova to ja rozpocznę ten wrzesień i mnie wpisz na 1 września
Oby było z przytupem
reklama
2 dni po owulacji już było coś widać?lekarz powinien widzieć ciałko żółte. Ja miałam w maju owulację 18.05 i 20.05 na usg było widoczne ciałko żółte na prawym jajniku
LadyCaro
Fanka BB :)
Mój Stary na szczęście nie ma nic przeciwko zwykłym gaciom, koroneczki go nie kręcą, tylko inne rzeczy nie jest standardowym facetem pod tym zwględemja tez ich nie cierpie ... wygoda to podstawa a przy @ to juz w ogole najbadziej miekkie i zabudowane jakie sie da stary wieszajac pranie pyta 'ooo o te po mamie?' hahahah
Mrufka@@1
Poza tym jak do takiej siatki przykleić wkładkę ? A jak bez wkładki jeszcze się plamienie implantacyjne przegapiPrzyznam się, że ja wręcz tych fikuśnych majtek nie lubię, a już szczerą nienawiścią od zawsze darzę te z siateczką na tyle. Raz kupiłam i miałam wrażenie, że mi wicher hula tam, gdzie nic hulać nie powinno
Kejcik
mój tak samo ogólnie to kiedyś chciałam mu zrobić niespodziankę i przywdziałam jakiś mega wyuzdany kabaretowy komplecik , jakie było moje zdziwienie kiedy zamiast się na mnie rzucić to się zaczął najpierw śmiaćMój Stary na szczęście nie ma nic przeciwko zwykłym gaciom, koroneczki go nie kręcą, tylko inne rzeczy nie jest standardowym facetem pod tym zwględem
to moj lubi, jak zasluzy to mu robie przent ale na szczescie nie oczekuje,ze bede chodzila tak na co dzien ... baaaa jak wychodze z kolezankami i nakladam te rzemyki to jest wrecz zaniepokojonyMój Stary na szczęście nie ma nic przeciwko zwykłym gaciom, koroneczki go nie kręcą, tylko inne rzeczy nie jest standardowym facetem pod tym zwględem
LadyCaro
mój by zareagował tak samomój tak samo ogólnie to kiedyś chciałam mu zrobić niespodziankę i przywdziałam jakiś mega wyuzdany kabaretowy komplecik , jakie było moje zdziwienie kiedy zamiast się na mnie rzucić to się zaczął najpierw śmiać
pluto_nova
Moderator
tak było widać i była też z tego ciąża2 dni po owulacji już było coś widać?
pluto_nova
Moderator
na temperaturach z tego cyklu pięknie widać 18.05 owulacja i potem ciąża. A 20.05 lekarz pokazywał mi na usg ciałko żółte w prawym jajniku2 dni po owulacji już było coś widać?
reklama
ToTaRuda
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, czy któraś z Was bierze metformine i jakie badania miałyście robione? Nie miałam robionej krzywej, dostałam receptę ze względu na poziom insuliny 8,52 (norma 2,6-24,9). Do tego ovarin z informacją, że 8,52 to graniczna wartość do zdrowej ciąży. Szukam informacji i wszedzie jest napisane, ze do IO są potrzebne jednak wyniki z krzywych.. i sama nie wiem co myśleć..