Mrufka@@1
Fanka BB :)
Ja w biustonoszy do karmienia chodzę prawie od roku są mega wygodnea ja biustonosz do karmienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w biustonoszy do karmienia chodzę prawie od roku są mega wygodnea ja biustonosz do karmienia
OOO taaaak to by było cośPowinno być różowe na dziewczynkę i niebieskie na chłopca
U mnie tak wyglądały negatywne niestey. Obyś się pozytywnie zaskoczyła. Beta rozwieje wątpliwościWysechł do zera to lepiej widać
Widzę szarą kreseczkę, ale u mnie pierwsze testy tak wyglądały, moze jutro ona będzie na zdjeciu lekko różowa? Czy na zywo jest różowa?Hejo to ja od tych moich nie widzialnych kresek, które tylko ja widziałam wiecie co powtórzyłam pinka i wyszła delikatna kreska. Szczerze powiedziawszy czekam rano na potwierdzenie i absoltnie nadal nie wierze, że to prawda
TRue robię tak samoJa w biustonoszy do karmienia chodzę prawie od roku są mega wygodne
i ramiaczka nawet jak sie odepna to nie spada z cyca, idealne <3Ja w biustonoszy do karmienia chodzę prawie od roku są mega wygodne
TRue robię tak samo
Dokładnie mój test tak samo 9 dpo pokazywał ledwo cień cienia szarej kreski i to po 10 minutach od wykonania i dziś jestem w 14 tygodniu ciąży także szanse są trzymam kciuki!Widzę szarą kreseczkę, ale u mnie pierwsze testy tak wyglądały, moze jutro ona będzie na zdjeciu lekko różowa? Czy na zywo jest różowa?
Ps wrzucę swoje pierwsze testy z kwietnia, gdy na zdjęciu wyglądały na testowe, ma drugi dzien był juz róż nie tylko na zywo ale do uchwycenia tel...
Ja się kiedyś wbijałam w te wszystkie pushupy i inne bajery, no bo przecież cyc się prezentować musi. Od ślubu szukam już tylko takich, co dobrze trzymają ciężkawe cycki, nie obchodzą mnie bajery wizualneCo do biustonoszy zgadzam się z Wami.
Również uwielbiam w nich chodzić na codzien, ale wg mnie im mniej koronek falbanek tym wygodniejsze ... Chociaż domyślam się że seksowne to to nie jest