reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Hejo to ja od tych moich nie widzialnych kresek, które tylko ja widziałam 😂 wiecie co powtórzyłam pinka i wyszła delikatna kreska. Szczerze powiedziawszy czekam rano na potwierdzenie i absoltnie nadal nie wierze, że to prawda 😂
Widzę szarą kreseczkę, ale u mnie pierwsze testy tak wyglądały, moze jutro ona będzie na zdjeciu lekko różowa? Czy na zywo jest różowa?
Ps wrzucę swoje pierwsze testy z kwietnia, gdy na zdjęciu wyglądały na testowe, ma drugi dzien był juz róż nie tylko na zywo ale do uchwycenia tel...

Załączniki

• 20220902_121309.jpg
    20220902_121309.jpg
    49,4 KB · Wyświetleń: 116
  • 20220902_121327.jpg
    20220902_121327.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 116
  • Screenshot_20220902-120922_Chrome.jpg
    Screenshot_20220902-120922_Chrome.jpg
    71,4 KB · Wyświetleń: 117
Widzę szarą kreseczkę, ale u mnie pierwsze testy tak wyglądały, moze jutro ona będzie na zdjeciu lekko różowa? Czy na zywo jest różowa?
Ps wrzucę swoje pierwsze testy z kwietnia, gdy na zdjęciu wyglądały na testowe, ma drugi dzien był juz róż nie tylko na zywo ale do uchwycenia tel...
Dokładnie mój test tak samo 9 dpo pokazywał ledwo cień cienia szarej kreski i to po 10 minutach od wykonania i dziś jestem w 14 tygodniu ciąży ☺️☺️ także szanse są 💪 trzymam kciuki!

Od wczoraj mnie niemal piecze prawy jajnik, a na owulakach jeszcze daleko do pozytywu. Teraz się zastanawiam, czy Testeo mnie wkręca czy znów sobie głowa szaleje czy może umieram :p Ech, cudowny czas starań...

reklama
Co do biustonoszy zgadzam się z Wami.
Również uwielbiam w nich chodzić na codzien, ale wg mnie im mniej koronek falbanek tym wygodniejsze ... Chociaż domyślam się że seksowne to to nie jest 😆😆😆
Ja się kiedyś wbijałam w te wszystkie pushupy i inne bajery, no bo przecież cyc się prezentować musi. Od ślubu szukam już tylko takich, co dobrze trzymają ciężkawe cycki, nie obchodzą mnie bajery wizualne :p

Do góry