Owulacja
Fanka BB :)
Możemy i bez wątkużebyśmy mogły porozmawiać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możemy i bez wątkużebyśmy mogły porozmawiać
No to nie płacz, że na priv zwiałyśmy A u Ciebie jak? U mnie jakby do przodu, ale trochę w miejscuMożemy i bez wątku
U mnie chujniaNo to nie płacz, że na priv zwiałyśmy A u Ciebie jak? U mnie jakby do przodu, ale trochę w miejscu
to jesteśmy na tym samym etapie cyklu u mnie dziś tez 8 dpo. Jestem zapsana na 31.08, ale nie wiem czy się jutro nie złamię , chociaż w tym cyklu nic, absolutnie nic mi nie dolega. Nic nie boli, nie ciągnie, cycki nie bolą, nic mi nie dolega kompletnie :/wciąż mam nadzieję, że jest/będzie dziś 8dpo także od jutra testuję
No to mam nadzieję, że nie będziesz musiała się tu zapisywaćJa przycupnę póki co jako obserwator u mnie dziś 8 dpo i po cichu liczę jeszcze na sierpień . Jak będzie biel to 1.09 zatestuję z @Agnes4312
to jesteśmy na tym samym etapie cyklu u mnie dziś tez 8 dpo. Jestem zapsana na 31.08, ale nie wiem czy się jutro nie złamię , chociaż w tym cyklu nic, absolutnie nic mi nie dolega. Nic nie boli, nie ciągnie, cycki nie bolą, nic mi nie dolega kompletnie :/
Ja się też kompletnie nie nastawiam na ten cykl ze względu na wyniki partnera, ale zawsze jakaś szansa w tym cyklu jeszcze jest . Co zaobserwowałam, to niewielkie bóle prawego jajnika kilka dni po owulacji i mleczny śluz, ale co mi z tego …Ja przycupnę póki co jako obserwator u mnie dziś 8 dpo i po cichu liczę jeszcze na sierpień . Jak będzie biel to 1.09 zatestuję z @Agnes4312
to jesteśmy na tym samym etapie cyklu u mnie dziś tez 8 dpo. Jestem zapsana na 31.08, ale nie wiem czy się jutro nie złamię , chociaż w tym cyklu nic, absolutnie nic mi nie dolega. Nic nie boli, nie ciągnie, cycki nie bolą, nic mi nie dolega kompletnie :/
Jak są sexy to zawsze jest szansaJa się też kompletnie nie nastawiam na ten cykl ze względu na wyniki partnera, ale zawsze jakaś szansa w tym cyklu jeszcze jest . Co zaobserwowałam, to niewielkie bóle prawego jajnika kilka dni po owulacji i mleczny śluz, ale co mi z tego …
może to właśnie dobry znak, ze elegancko zaskoczyło i nawet nie zrobiło żadnego zamieszania ja badałam wczoraj progesteron ale jeszcze nie mam wyników (7dpo) i jutro mam zbadać ponownie i chyba dorzucę betę skoro i tak się będę kłuć?? Może sobie skrócę czas oczekiwaniaJa przycupnę póki co jako obserwator u mnie dziś 8 dpo i po cichu liczę jeszcze na sierpień . Jak będzie biel to 1.09 zatestuję z @Agnes4312
Są sąąąJak są sexy to zawsze jest szansa
Kciuki
Ja przyznaję bez bicia - ciężko mi ogarnąć dwa wątki. Czasem nawet nie patrzę gdzie odpisuję i co przeglądam, tylko lecę po powiadomieniach.