reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

to przepisuję do mnie 😝
Dzięki....taka trochę zalamka, niby przed wizytą nastawialam się że narazie zero starań bo i tak nic z tego nie będzie ,ale leżąc na usg ,słysząc, że torbieli prawie nie ma,że jest pecherzyk na prawym,myślę 😛JUPII..A tu nagle za chwilę zong, to nie pecherzyk owulacyjny ale malutka kuleczka po torbieli i najlepiej narazie anty żeby jajniki miały wakacje i odpoczely..😔

reklama
Dzięki....taka trochę zalamka, niby przed wizytą nastawialam się że narazie zero starań bo i tak nic z tego nie będzie ,ale leżąc na usg ,słysząc, że torbieli prawie nie ma,że jest pecherzyk na prawym,myślę 😛JUPII..A tu nagle za chwilę zong, to nie pecherzyk owulacyjny ale malutka kuleczka po torbieli i najlepiej narazie anty żeby jajniki miały wakacje i odpoczely..😔
odpoczniesz i wrócisz ze zdwojoną siłą! 💪

No Ty trochę tak :p 😁
Dawno nie było ani @Alabama89 ani @Erinti7
:p
No dobra - przyznaje się, nie udzielałam się szczególnie - ale ja potrafię śledzić tylko jeden wątek jednocześnie :D
A co u mnie? Ostatnie dwa cykle kiepskie - trwały po 20 dni i zakładam, że w obu nie było owulacji - bo jeden mam potwierdzony, że bez. Kontynuuje jakaś diagnostykę. Zmieniłam lekarza. Chyba mamy na to jakiś plan i daje sobie ostatnie miesiące na starania i potem rezygnuje. A ten cykl będę miała stymulowany - wiec zobaczymy co się wydarzy ;) a jak tam u Ciebie? ;)

No dobra - przyznaje się, nie udzielałam się szczególnie - ale ja potrafię śledzić tylko jeden wątek jednocześnie :D
A co u mnie? Ostatnie dwa cykle kiepskie - trwały po 20 dni i zakładam, że w obu nie było owulacji - bo jeden mam potwierdzony, że bez. Kontynuuje jakaś diagnostykę. Zmieniłam lekarza. Chyba mamy na to jakiś plan i daje sobie ostatnie miesiące na starania i potem rezygnuje. A ten cykl będę miała stymulowany - wiec zobaczymy co się wydarzy ;) a jak tam u Ciebie? ;)
Ja zrobiłam sobie kuku (@olka11135 nie czytaj 😆 ) bo święcie przekonana, że cykl idzie na straty zaczęłam brać luteinę na wywołanie miesiączki uwaga od.... 28 dnia cyklu 😆 no i tak teraz będę brała jeszcze przez tydzień 🙃 czyli mój cykl będzie trwał ponad 40 dni 🤣

Dziękuję, że odpisałaś :) buziaki :)

Proszę o wpisanie mnie na 15.09... jeszcze nie wiem, kiedy owu zamierza wypaść, ale prawdopodobnie 5.09 będzie ostatni sexi seks przed wyjazdem męża, więc sprawdzę chętnie jaki z tego efekt będzie. 😁💚🍀

Czas i na mnie 😉
Proszę o zapisanie mnie na testowanie na 12.09.
W pierwszą ciążę zaszłam w 3 cyklu, niestety poronienie w 9 tyg. Szczęście trwało krótko, jednak był to najpiękniejszy czas w życiu.
Od razu po poronieniu zaczęliśmy się starać ponownie, ale niestety bezskutecznie - teraz leci 8 cykl starań.
Też podczytuje Was regularnie i zawsze mam nadzieję na pozytywne testy :D
Powodzenia dla wszystkich 🍀

reklama
Do góry