pluto_nova
Moderator
No to skąd wiesz, że owulacja na 100%?wciąż mam nadzieję, że jest/będziedziś 8dpo także od jutra testuję
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to skąd wiesz, że owulacja na 100%?wciąż mam nadzieję, że jest/będziedziś 8dpo także od jutra testuję
![]()
bo byłam na monitoringuNo to skąd wiesz, że owulacja na 100%?
A co u Ciebie? Zwiałyście na priv, a na otwartych praktycznie same nowe twarzeSuper! Powodzenia dla wszystkich!
Obyście od września wszystkie testy pozytywne miały
I za kilka lat dzieci do szkoły zapisywały![]()
nie zgadzam się do końca, ja się udzielam trochę tu!A co u Ciebie? Zwiałyście na priv, a na otwartych praktycznie same nowe twarze![]()
to dziwne, że pęcherzyk pękł, a nie było widać ciałka żółtego… w końcu to ono odpowiada za wytwarzanie progesteronu…bo byłam na monitoringu
No Ty trochę taknie zgadzam się do końca, ja się udzielam trochę tu!![]()
przecież założyłam specjalnie dla Ciebie ten wątekA co u Ciebie? Zwiałyście na priv, a na otwartych praktycznie same nowe twarze![]()
Czemu specjalnie dla mnieprzecież założyłam specjalnie dla Ciebie ten wątek![]()
żebyśmy mogły porozmawiaćCzemu specjalnie dla mnie?