pluto_nova
Moderator
nareszcie ktoś odważny!@pluto_nova to ja rozpocznę ten wrzesień i mnie wpisz na 1 września
Oby było z przytupem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nareszcie ktoś odważny!@pluto_nova to ja rozpocznę ten wrzesień i mnie wpisz na 1 września
Oby było z przytupem
wpisałam, jakby coś się zmieniło to przepiszemyJa wstępnie 21 .09,ale wszystko zależy co gin dziś na wizycie powie, czy jest jakaś poprawa,czy jajniczki zaczęły pracę i czy będzie sens testować
ja miałam owulację 21 sierpnia ale niestety ani 22, ani 24 sierpnia jeszcze ciałka żółtego nie było widać chociaż owulacja była na sto procent wiec jak coś to nie trzeba się od razu stresowaćlekarz powinien widzieć ciałko żółte. Ja miałam w maju owulację 18.05 i 20.05 na usg było widoczne ciałko żółte na prawym jajniku
była z tego ciąża?ja miałam owulację 21 sierpnia ale niestety ani 22, ani 24 sierpnia jeszcze ciałka żółtego nie było widać chociaż owulacja była na sto procent wiec jak coś to nie trzeba się od razu stresować
wciąż mam nadzieję, że jest/będzie dziś 8dpo także od jutra testujębyła z tego ciąża?