reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
A ja was posłuchałam u ściągnęłam swoje do weryfikacji testów owulacyjnych i teraz mam dół 🤪 bo według apki to nie był pik . Także może październik będzie mój 😅
Screenshot_2022-09-04-11-48-37-74.jpg

Kochana nie gniewaj się, ale czytam każdy Twój wpis i powiem szczerze nie złośliwe a dla Twojego dobra - ochłoń. Nakręcasz się na maksa, tak bardzo, ze widać, ze nie myślisz o niczym innym. Chcesz zajsc w ciąże jak każda z nas, ale musisz zacząć racjonalnie przymowac fakt, ze w tym cyklu się nie udało. Jest to Twój pierwszy cykl z tego co słyszałam i z całego serca życzę Ci zeby był ostatnim nie udanym. Ale dla swojego dobra, spróbuj trochę wyluzować. Tyle ile tutaj nas jest, tyle samo jest historii. Fałszywie pozytywnych testow ( np ja w tym miesiącu), biochemow, cykli bezowulacyjnych ect. Każda z nas to spotyka i musimy przyjąć to na klatę i iść dalej. W przeciwnym razie jeśli się poddamy i zeschizujemy nad swoją racja, mozemy od razu „odpuscic” temat dziecka. Powodzenia !
Masz racje. Ale mnie nakreca bardziej jeszcze to ze boli mnie brzuch od 30 dc i nadal nie mam @. Powinna przyjsc 1 wrzesnia przy cyklach 30 dniowych.

reklama
Do góry