coca
Fanka BB :)
Ja tu nic nie widzęTo mnie zastanawia czy czegos nie zepsula.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tu nic nie widzęTo mnie zastanawia czy czegos nie zepsula.
wiem bo moim zdaniem sa negatywne ale zastanawia mnie to ze musialam dodac wiecen moczu zeby sie w ogole cos ruszylo. I test z jednej strony rozowy i z drugiej rozowy.No tutaj akurat nic niestety nie widzę
a kreska testowa biaka grubsza niz wykleNo tutaj akurat nic niestety nie widzę
No ten twój wygląda optymistycznie, nie wytrzymalabym i leciała po jeszcze jeden test do apetki i nasikała.Btw. na początku marca jak mi się udało faktycznie zajść, to ten test wyglądał tak:
…ale był robiony po terminie @
Zobacz załącznik 1439858
Zdjęcie niewyraźneRozebralam jeszcze mocniej
Mi wyglada na testowa a w rzeczywistości szara czy różowa ?Oszaleję chyba zaraz.. nie lubię się bawić w te cienie i testy po czasie, ale całkowicie wysechł i widzę ten cień .. W prawdzie @ dopiero za 3 dni, ale no kuuurcze . Zamówiłam ekstra testy…
Zobacz załącznik 1439849
PoprawilamZdjęcie niewyraźne
Nie, na babyplan biel to biel. Widziałam ok 20 negatywnych babyplanow I drugie tyle pozytywnych zero ściemy jak narazie i mam nadzieję, że @agutek_ nie sprawi że moje zdanie na temat babyplan się zmieniNa tych paskowych ja też mam, jak pomylilam pasek bo nie doczytalam, ze są ciazowe 2 gratis , i zamiast owu obsikałam ten ciążowy i też mam testową. A te paskowe nie maja zawsze tej testowej kreski?
Może i tak jest Niby ma kolor wybarwiony, ale może sobie wmawiam.. Nie chcę sobie robić nadziei, dlatego daje sobie czas do @.Mi wyglada na testowa a w rzeczywistości szara czy różowa ?