reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Ciazowe kreska jest biala grubsza a kolor czerowny pojawia sie pod watka z przodu i z tylu. 4 krople moczu bo przy 3 nie chcialo sie ruszyc
Kochana nie gniewaj się, ale czytam każdy Twój wpis i powiem szczerze nie złośliwe a dla Twojego dobra - ochłoń. Nakręcasz się na maksa, tak bardzo, ze widać, ze nie myślisz o niczym innym. Chcesz zajsc w ciąże jak każda z nas, ale musisz zacząć racjonalnie przymowac fakt, ze w tym cyklu się nie udało. Jest to Twój pierwszy cykl z tego co słyszałam i z całego serca życzę Ci zeby był ostatnim nie udanym. Ale dla swojego dobra, spróbuj trochę wyluzować. Tyle ile tutaj nas jest, tyle samo jest historii. Fałszywie pozytywnych testow ( np ja w tym miesiącu), biochemow, cykli bezowulacyjnych ect. Każda z nas to spotyka i musimy przyjąć to na klatę i iść dalej. W przeciwnym razie jeśli się poddamy i zeschizujemy nad swoją racja, mozemy od razu „odpuscic” temat dziecka. Powodzenia !

Dla mnie tam nic nie ma i test jest zrobiony poprawnie.
Kiedy miałaś poprzednią miesiączkę?

Chodzisz do lekarza na NFZ czy prywatnie? Jaki ma model usg? Ufasz temu lekarzowi?
poprzednia miesiaczka 2 sierpnia skoczyla sie 5 sierpnia. Chodze prywatnie ale zmieniłam lekarza z nfz i nie znam go jeszcze za dobrze ale ma dobre opinie.

Nie, na babyplan biel to biel. Widziałam ok 20 negatywnych babyplanow 🤷🏽‍♀️ I drugie tyle pozytywnych 😁 zero ściemy jak narazie i mam nadzieję, że @agutek_ nie sprawi że moje zdanie na temat babyplan się zmieni 😁
To test ciążowy nie owulak.
@agutek_ Życzę z calych sił żeby kolejna kreseczka była rozowa. I czekam na kolejny test, i najlepiej jeszcze dziś po 4 h niesikania 😃🤞🤞

Przykro mi ale tutaj nic nie ma, będę uparta i może dla niektórych nie miała, ale spójrz nawet taki test jak poniżej ( mój z tego cyklu) może okazać się fałszywym. Kreska o czasie 3 minut, nie po wyschnięciu. I różowa, uważana tutaj przez każdego za pewny pozytyw, a jednak nie. Jak ktoś tutaj mądrze powiedział to tylko kawałek plastiku czy papierki którego produkcja kosztuje kilka groszy.

Załączniki

• EDEA48DC-9A04-42AA-9AB1-B357B1EFCF3B.jpeg
    EDEA48DC-9A04-42AA-9AB1-B357B1EFCF3B.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 82
  • 005DF44E-6C6E-49CB-9391-C730549D5D4C.jpeg
    005DF44E-6C6E-49CB-9391-C730549D5D4C.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 83
reklama
Przykro mi ale tutaj nic nie ma, będę uparta i może dla niektórych nie miała, ale spójrz nawet taki test jak poniżej ( mój z tego cyklu) może okazać się fałszywym. Kreska o czasie 3 minut, nie po wyschnięciu. I różowa, uważana tutaj przez każdego za pewny pozytyw, a jednak nie. Jak ktoś tutaj mądrze powiedział to tylko kawałek plastiku czy papierki którego produkcja kosztuje kilka groszy.
ja wiem ze na nim nic nie ma ale zastanawia mnie to ze z jednej strony testu i na koncu sa rozowe przebarwienia.

Do góry