asiasiasia
Fanka BB :)
Kochane czy ten test przez to wyglada jak zalany ? Dlaczego na koncu watki po kontrolce jest kolor czerowny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam , ale to dlatego bym nie zatestowała z braku cierpliwości za wcześnie miałam tylko jeden . W tygodniu przyjdą mi nowe testy.A nie masz innych testów? Bo ja bym nasikala
Mój jak wysechł wyglądał takOszaleję chyba zaraz.. nie lubię się bawić w te cienie i testy po czasie, ale całkowicie wysechł i widzę ten cień .. W prawdzie @ dopiero za 3 dni, ale no kuuurcze . Zamówiłam ekstra testy…
Zobacz załącznik 1439849
Na tych paskowych ja też mam, jak pomylilam pasek bo nie doczytalam, ze są ciazowe 2 gratis , i zamiast owu obsikałam ten ciążowy i też mam testową. A te paskowe nie maja zawsze tej testowej kreski?A nie! Cofam to co nspisałam! Miałam w tym cyklu, nawet śmiałam się do dziewczyn że mam PIERWSZY raz testowa po czasie... na drugi dzień ściemniała... wyglądała tak
Zobacz załącznik 1439851
No tutaj akurat nic niestety nie widzęTo mnie zastanawia czy czegos nie zepsula.
To mnie zastanawia czy czegos nie zepsula.