reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

A nie! Cofam to co nspisałam! Miałam w tym cyklu, nawet śmiałam się do dziewczyn że mam PIERWSZY raz testowa po czasie... na drugi dzień ściemniała... wyglądała tak
20220819_090417.jpg

reklama
Po czasie nie powinno się odczytywać testów. Ale ja nigdy nie miałam kreski po czasie na babyplan, ani testowej 🧐
Wiem..ale właśnie ja też nie miałam na nich nigdy cienia..choć się poprzednimi razami ich doszukiwałam 😖. Kij tam, czekam do okresu a w razie co, to powtórzę. Zamówiłam je tym razem paskowe by ich nie rozbierać jak głupia 😂😅

A nie! Cofam to co nspisałam! Miałam w tym cyklu, nawet śmiałam się do dziewczyn że mam PIERWSZY raz testowa po czasie... na drugi dzień ściemniała... wyglądała tak
Zobacz załącznik 1439851
Prostując na drugi dzień zrobiłam kolejny test I już było widać cień o czasie i bez wątpliwości. Ta wyszła po ok 10 min a zdjęcie zrobiłam po ok 15 min

Spokojnie wg ginekologów cykl 28-34 dniowy jest cyklem regularnym. Jak spóźnia ci się okres kilka dni to nic się nie dzieje. Ja rozumiem, że się nastawiłaś w tym miesiącu, ja też w pierwszym miesiącu poważnych starań byłam przekonana że zajdę w ciąże ale nie zaszłam. Nie każdy zachodzi od razu, często i zdrowe pary zachodzą dopiero po pół roku starań. Korzystam z aplikacji yoni, pokazuje co miesiąc ile jest szans na zajście w ciąży w kolejnym mc statystycznie patrząc na inne pary które zaszły, w pierwszym miesiącu starań miałam wpisane 30 % tak jak napisała @olka11135. Statystycznie każdy ma 30% szans w jednym cyklu. Wcale nie jest to dużo… a na wywołanie okresu polecam seks, białe gacie i spodnie 😁😁
sexu niestety nie bedzie bo z moim widze sie dopiero w środe. A akuray bede po wizycie u gina.

W ogole bylo cos takiego ze wlalam 3 krople moczu do testu a ledwo co zapelnialy sie pola. I dodalam kolejna 4 ale nie jest test ani zalany ani nic.

reklama
Do góry