reklama
agutek_
Fanka BB :)
Wiem..ale właśnie ja też nie miałam na nich nigdy cienia..choć się poprzednimi razami ich doszukiwałam . Kij tam, czekam do okresu a w razie co, to powtórzę. Zamówiłam je tym razem paskowe by ich nie rozbierać jak głupiaPo czasie nie powinno się odczytywać testów. Ale ja nigdy nie miałam kreski po czasie na babyplan, ani testowej
agutek_
Ciężko stwierdzić właśnie.. Zostawiam to i czekam na rozwój @Jak na testową to jest capkiem gruba, ale czy widzisz ja na żywo jako różową czy szarą?
Bibi89
Prostując na drugi dzień zrobiłam kolejny test I już było widać cień o czasie i bez wątpliwości. Ta wyszła po ok 10 min a zdjęcie zrobiłam po ok 15 minA nie! Cofam to co nspisałam! Miałam w tym cyklu, nawet śmiałam się do dziewczyn że mam PIERWSZY raz testowa po czasie... na drugi dzień ściemniała... wyglądała tak
Zobacz załącznik 1439851
asiasiasia
sexu niestety nie bedzie bo z moim widze sie dopiero w środe. A akuray bede po wizycie u gina.Spokojnie wg ginekologów cykl 28-34 dniowy jest cyklem regularnym. Jak spóźnia ci się okres kilka dni to nic się nie dzieje. Ja rozumiem, że się nastawiłaś w tym miesiącu, ja też w pierwszym miesiącu poważnych starań byłam przekonana że zajdę w ciąże ale nie zaszłam. Nie każdy zachodzi od razu, często i zdrowe pary zachodzą dopiero po pół roku starań. Korzystam z aplikacji yoni, pokazuje co miesiąc ile jest szans na zajście w ciąży w kolejnym mc statystycznie patrząc na inne pary które zaszły, w pierwszym miesiącu starań miałam wpisane 30 % tak jak napisała @olka11135. Statystycznie każdy ma 30% szans w jednym cyklu. Wcale nie jest to dużo… a na wywołanie okresu polecam seks, białe gacie i spodnie
asiasiasia
W ogole bylo cos takiego ze wlalam 3 krople moczu do testu a ledwo co zapelnialy sie pola. I dodalam kolejna 4 ale nie jest test ani zalany ani nic.
agutek_
W sensie, że faktycznie wyszła ci ciąża ? Dobrze skumałam?Prostując na drugi dzień zrobiłam kolejny test I już było widać cień o czasie i bez wątpliwości. Ta wyszła po ok 10 min a zdjęcie zrobiłam po ok 15 min
Moonstone
Moderator
A nie masz innych testów? Bo ja bym nasikalaW sensie, że faktycznie wyszła ci ciąża ? Dobrze skumałam?
reklama
Bibi89
TakW sensie, że faktycznie wyszła ci ciąża ? Dobrze skumałam?