asiasiasia
Fanka BB :)
Poszlabym na bete ale to i tak dopiero w srode u mnie bedzie to mozliwe. A w srode mam juz gina wiec przepadlo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skoro to nie pierwszy raz jak spóźnia Ci się okres, to ja na Twoim miejscu nie nakręcałabym się tak bardzo na ciąże, żeby później nie przeżywać tego bardziej boleśnieMiesiaczka ostatni raz spoznila mi się w listopadzie 10 dni. Ale wtedy sie nie staralismy wiec nic nie sprawdzałam nawet.
Czasami jest trudno , czas niestety nam staraczkom zawsze się dłuży....Chcialabym sie nie denerwowac ale to jakos podswiadomie.
No to nic nie poradzisz musisz czekać, albo w 1 albo w 2 str wkońcu się wyjaśni.No ale z tego co mi gin mowil to czasem sie zdarza takie przesuniecie. I to bylo jeden jedyny raz .
I fajnie, mi dłuzy się ten czas do pierwszego testowania, wolno płynie a tu człowiek czeka i czeka i niecierpliwi się.Ja czekam na testowanie / niby bd 10dpo ale to tylko z odczuć bo nie jest to niczym potwierdzone. Zamówiłam testy z linka jednej z Was to mogę testować kilka dni podrząd w tym miesiącu nie czekam do dnia spodziewanej miesiączki aaaa co zaszaleje
Mnie się już tak dłuży..a to jutro . Cierpliwie (jakimś cudem) czekamI fajnie, mi dłuzy się ten czas do pierwszego testowania, wolno płynie a tu człowiek czeka i czeka i niecierpliwi się.
Mi sie plakac chce. I nie wiem o co chodzi chce juz @.