Nel331
Fanka BB :)
Nie dzwon ! 997 ten numer to kłopoty nie wiesz ?pokaż cienia!
bo zadzownie na policje.
Jak jest cień trzeba pokazać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dzwon ! 997 ten numer to kłopoty nie wiesz ?pokaż cienia!
bo zadzownie na policje.
Jak jest cień trzeba pokazać
Wasze oczy moje drogie tego nie wypatrzą
Wasze oczy moje drogie tego nie wypatrzą
Ja też widzę , może to już nie zastrzyk a początek cionszy ile po zastrzyku jesteś ?Wasze oczy moje drogie tego nie wypatrzą
Kurczę.. No te testy nigdy nic wcześniej nie mają zanim na nie siknę. Do tego widzę faktycznie zarys koloru na brzegach niż takiego fałszywego cienia. Natomiast no nic póki co tu nie ciemnieje więc nie ma co się łudzićno i nie doceniasz mnie! Ja widzę cień faktycznie. Ale jak nie ciemnieje to dziwnie. A patrzyłaś, czy jak są nie osikane to nie maja też tegfo cienia?
a Ty nie masz jak iść na bete, tak?Kurczę.. No te testy nigdy nic wcześniej nie mają zanim na nie siknę. Do tego widzę faktycznie zarys koloru na brzegach niż takiego fałszywego cienia. Natomiast no nic póki co tu nie ciemnieje więc nie ma co się łudzić
14 dni ale może on po prostu już teraz całkiem zanikaJa też widzę , może to już nie zastrzyk a początek cionszy ile po zastrzyku jesteś ?
Niestety nie, bo nie robi się tutaj bety od ręki w labo. Na pierwsze usg w 8-10 tyg się idziea Ty nie masz jak iść na bete, tak?
a w jakim kraju mieszkasz? Chyba tylko w Polsce tak sobie można na bete lataćNiestety nie, bo nie robi się tutaj bety od ręki w labo. Na pierwsze usg w 8-10 tyg się idzie
Niestety nie, bo nie robi się tutaj bety od ręki w labo. Na pierwsze usg w 8-10 tyg się idzie