pluto_nova
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam ledwo widoczny cień na teście w 26dc na 29-30 dniowe. Stawiam dalej, że to są resztki po zastrzyku więc raczej nic z tego w tym cyklu, bo chyba powinno jakoś ciemnieć powoli, nie wiem. Czekam na @ .Witam w ostatni dzień września! @magdam37 @agutek_ @Kwiatuszek1234 jak u Was?
pokaż fotęJa mam ledwo widoczny cień na teście w 26dc na 29-30 dniowe. Stawiam dalej, że to są resztki po zastrzyku więc raczej nic z tego w tym cyklu, bo chyba powinno jakoś ciemnieć powoli, nie wiem. Czekam na @ .
pokaż cienia!Ja mam ledwo widoczny cień na teście w 26dc na 29-30 dniowe. Stawiam dalej, że to są resztki po zastrzyku więc raczej nic z tego w tym cyklu, bo chyba powinno jakoś ciemnieć powoli, nie wiem. Czekam na @ .
Wasze oczy moje drogie tego nie wypatrząpokaż cienia!
bo zadzownie na policje.
Jak jest cień trzeba pokazać
no i nie doceniasz mnie! Ja widzę cień faktycznie. Ale jak nie ciemnieje to dziwnie. A patrzyłaś, czy jak są nie osikane to nie maja też tegfo cienia?Wasze oczy moje drogie tego nie wypatrzą
ja widzę zarys, ale faktycznie jest jaśniejszy niż poprzedni…Wasze oczy moje drogie tego nie wypatrzą
Coś tam przebija a na żywo od kilku dni nic a nic nie ciemnieje?Wasze oczy moje drogie tego nie wypatrzą
Cien widoczny, ale tylko cień, a moze cos się wykluje.Wasze oczy moje drogie tego nie wypatrzą