Anezka11
Fanka BB :)
Też chciałam się tym zainteresować. Jakie objawy tego zauważyłaś?Trombofilia wrodzona. Gdzie najlepiej ją zbadać? Testdna kurierem? Czy diagnostyka na miejscu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też chciałam się tym zainteresować. Jakie objawy tego zauważyłaś?Trombofilia wrodzona. Gdzie najlepiej ją zbadać? Testdna kurierem? Czy diagnostyka na miejscu?
Testdna najtaniejTrombofilia wrodzona. Gdzie najlepiej ją zbadać? Testdna kurierem? Czy diagnostyka na miejscu?
To za mało. Po czym wnioskujesz, że to był dzień owulacji?A u mnie estradiol 113 w teoretycznym dniu owulacji
No ciekawe, co mój doktór na to
Mogę . Ale raczej nie liczę na to, że nastukam sobie tym razem kumulację dzieci ;D...Tzn on niech sobie czeka, ale Ty możesz działać naturalnie czy w takim cyklu nie?
Appki podpowiadają, że mam owulację dzisiaj (jedna) albo za kilka dni (druga) .Podpowiedziały mi to apki, no i ginekolog kazał zbadać w 14 dniu cyklu. Tylko, że w ostatnim czasie cykl mi się rozjechał i już sama nie wiem, co kiedy mi wypada. Obawiałam się tego, że mi się owulacja przesunęła i chyba mam rację. Muszę docisnąć lekarza o monitoring
Już zamówiłam z testdna, bo tak jak podpowiadają dziewczyny cenowo najlepiej wychodzi. Zaczynam diagnostykę właśnie od tego.Też chciałam się tym zainteresować. Jakie objawy tego zauważyłaś?
Tak, wiem, że to nie jest miarodajne. Ale od czegoś trzeba zacząć, a mój wykres temperatury w tym miesiącu to kpina, podobnie jak interpretacja odcienia przy teście owulacyjnymAppki podpowiadają, że mam owulację dzisiaj (jedna) albo za kilka dni (druga) .
wykresy temperatury jeśli jest poprawnie mierzona mówią bardzo dużo, a przyy owulakach to nie bardzo jest co interpretować. Jak jest pik to widać od razuTak, wiem, że to nie jest miarodajne. Ale od czegoś trzeba zacząć, a mój wykres temperatury w tym miesiącu to kpina, podobnie jak interpretacja odcienia przy teście owulacyjnym
Ja gdzies kiedyś wyczytałam że suszone morele dobrze wpływają na endometrium sama je jem tak po 3 szt po owuJa już po wizycie u nowej gin. Dzisiaj 20dc, teoretycznie jakieś 6dpo, owulacja była, ciałko żółte jest, płyt w zatoce też
Pierwszy raz jakikolwiek ginekolog zainteresował się badaniami hormonów i do tego umiał je przeanalizować może w końcu znalazłam lekarza.
Wszystko pięknie, ale martwi mnie jedynie endometrium, bo ma tylko 5-6mm.. powiedziała, że w dolnej granicy, ale ładne. Niby może jeszcze podrosnąć, ale 6dpo to już może próbować się coś zagnieżdżać. Co wpływa na lepsze Endo? Albo co powoduje, że jest cienkie?
A tak, to zobaczyłam w opisie, że szyjka w przodozgięciu pierwszy raz coś takiego widzę, nikt wcześniej nigdy nie mówił.