reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Tyle, że właśnie piszemy o pozytywnym wpływie melatoniny na płodność i o udownionym jej działaniu w trakcie starań więc nie wiem dlaczego ktoś miałby z niej rezygnować bez ciąży stąd moje pytanie. Skoro kobiety suplemenują ją żeby właśnie w ciążę zajść 😁
Wszystko czego nie należy przyjmować w ciąży powinno się odstawić dopiero w ciąży
Nie miałam o tym pojęcia.

reklama
Ja biorę od ponad miesiąc aswaghandę na noc i powiem Wam, że spi mi się dużo lepiej po niej. Luty/marzec miałam duże problemy ze snem, brałam melatoninę i też bardzo mi pomogła. Aswaghandę biorę bardziej na zbicie prolaktyny, ale również polecam na głęboki sen👌

Ja biorę od ponad miesiąc aswaghandę na noc i powiem Wam, że spi mi się dużo lepiej po niej. Luty/marzec miałam duże problemy ze snem, brałam melatoninę i też bardzo mi pomogła. Aswaghandę biorę bardziej na zbicie prolaktyny, ale również polecam na głęboki sen 👌
a jaką bierzesz? Już od którejś z kolei osoby o tym słyszę

@lady_in_blue powiesz mi więcej o suplementacji melatoniny? Jakie dawki i ogólnie na co zwracać uwagę? Bo oczywiście napalilam się jak szczerbaty na suchary 😂
Wieczorem Ci napiszę bo gdzieś mam to zapisane!

Ja to w ogóle robię teraz testy owulacyjne a jednocześnie codziennie od dzisiaj badanie progesteronu, estradiolu i LH. Jakbyście chciały potem porównanie jak się mają testy easy@home do tych pozostałych badań to mogę wrzucać :D. Ale nie chcę zaśmiecać wątku o kreskach bez potrzeby.

Ja to w ogóle robię teraz testy owulacyjne a jednocześnie codziennie od dzisiaj badanie progesteronu, estradiolu i LH. Jakbyście chciały potem porównanie jak się mają testy easy@home do tych pozostałych badań to mogę wrzucać :D. Ale nie chcę zaśmiecać wątku o kreskach bez potrzeby.

Chce😍

wrzucaj koniecznie!

reklama

chcemy, chcemy

Do góry