reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Tyle, że właśnie piszemy o pozytywnym wpływie melatoniny na płodność i o udownionym jej działaniu w trakcie starań więc nie wiem dlaczego ktoś miałby z niej rezygnować bez ciąży stąd moje pytanie. Skoro kobiety suplemenują ją żeby właśnie w ciążę zajść 😁
Wszystko czego nie należy przyjmować w ciąży powinno się odstawić dopiero w ciąży
Nie miałam o tym pojęcia.

reklama
Ja biorę od ponad miesiąc aswaghandę na noc i powiem Wam, że spi mi się dużo lepiej po niej. Luty/marzec miałam duże problemy ze snem, brałam melatoninę i też bardzo mi pomogła. Aswaghandę biorę bardziej na zbicie prolaktyny, ale również polecam na głęboki sen👌

Ja biorę od ponad miesiąc aswaghandę na noc i powiem Wam, że spi mi się dużo lepiej po niej. Luty/marzec miałam duże problemy ze snem, brałam melatoninę i też bardzo mi pomogła. Aswaghandę biorę bardziej na zbicie prolaktyny, ale również polecam na głęboki sen 👌
a jaką bierzesz? Już od którejś z kolei osoby o tym słyszę

@lady_in_blue powiesz mi więcej o suplementacji melatoniny? Jakie dawki i ogólnie na co zwracać uwagę? Bo oczywiście napalilam się jak szczerbaty na suchary 😂
Wieczorem Ci napiszę bo gdzieś mam to zapisane!

Ja to w ogóle robię teraz testy owulacyjne a jednocześnie codziennie od dzisiaj badanie progesteronu, estradiolu i LH. Jakbyście chciały potem porównanie jak się mają testy easy@home do tych pozostałych badań to mogę wrzucać :D. Ale nie chcę zaśmiecać wątku o kreskach bez potrzeby.

Ja to w ogóle robię teraz testy owulacyjne a jednocześnie codziennie od dzisiaj badanie progesteronu, estradiolu i LH. Jakbyście chciały potem porównanie jak się mają testy easy@home do tych pozostałych badań to mogę wrzucać :D. Ale nie chcę zaśmiecać wątku o kreskach bez potrzeby.

Chce😍

wrzucaj koniecznie!

reklama

chcemy, chcemy

Do góry