reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Nie miałam pojęcia, dobrze wiedzieć, dzięki! W takim razie coś czuje że prędzej zajdę w ciąże z Waszą pomocą niż z pomocą mojego ginekologa, w dodatku wyjdzie mnie zdecydowanie taniej 😂
Trochę tak jest, gdyby nie to forum to pewnie dalej bym nie wiedziala co to histeroskopia i co może byc przyczyną comiesiecznych plamien... nie tylko niedomoga. Wiec masa wiedzy tu jest :)

A może grasuje jakaś jelitówka koło Ciebie, może nawet ktoś u dentysty miał
Moze jelitówka panuje. A co Twojej mamie do tego kiedy Ty się starasz o dziecko? Przecież w ciazy zeby również można leczyć... 🙈
Może gdzieś jelitówką akurat panuje . A starania czy nie lepiej usunąć jak trzeba .
No być może to jelitowka albo taka reakcja organizmu. A mama poleciała... nie mówiłam jej, że się staramy a ona dziś "może jesteś w ciąży", jak powiedziałam, że nie wiem, bo jeszcze za wcześnie, żeby sprawdzić to wtedy właśnie wygłosiła swoje mądrości.
W każdym razie już mnie nie muli, ale zmierzyłam temperaturę i jest 37.2.

@lady_in_blue powiesz mi więcej o suplementacji melatoniny? Jakie dawki i ogólnie na co zwracać uwagę? Bo oczywiście napalilam się jak szczerbaty na suchary 😂
Ja o melatoninie wiem tylko tyle że bardzo mi pomagała jeśli chodzi o sen i dzięki niej w końcu się wysypiałam. Tylko nie jest zalecana dla kobiet w ciąży więc odstawiłam no i dalej jestem zombie :(

reklama
Troche zbędna ironia. Chciałabym być w najbliższym czasie i jestem w trakcie starań- jak już pisałam wcześniej. Z racji tego, że nie jest mi ona niezbędna do życia i bardzo licze że uda mi się w tym cyklu to wolałam ją po prostu odstawić.

Tyle, że właśnie piszemy o pozytywnym wpływie melatoniny na płodność i o udownionym jej działaniu w trakcie starań więc nie wiem dlaczego ktoś miałby z niej rezygnować bez ciąży stąd moje pytanie. Skoro kobiety suplemenują ją żeby właśnie w ciążę zajść 😁
Wszystko czego nie należy przyjmować w ciąży powinno się odstawić dopiero w ciąży

Do góry