pluto_nova
Moderator
niby do 10dc jest ok. Jak się rejestrowałam i tego swojego lekarza ocenić endo i niszę, to miałam być do 10dc bodajzeJest sens sprawdzić endo w 9dc ? Chyba już za późno nie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niby do 10dc jest ok. Jak się rejestrowałam i tego swojego lekarza ocenić endo i niszę, to miałam być do 10dc bodajzeJest sens sprawdzić endo w 9dc ? Chyba już za późno nie ?
Jadę jutro, pierd… najwyżej mi każe przyjść za tydzień albo wymyśli gdzie mam przyjść np. W poniedziałek. Będę chłopa łapać codziennie gdzieś indziej. Trudno. Ja z nim gadać otwarcie i jestem bojowo najstawiona i zła wiec od razu mu z miejsca powiem, żeby mi dał to skierowanko na badanko i kończymy zabawe, ile mogę po Śląsku jeździć z powodu zwykłego usgniby do 10dc jest ok. Jak się rejestrowałam i tego swojego lekarza ocenić endo i niszę, to miałam być do 10dc bodajze
Jadę jutro, pierd… najwyżej mi każe przyjść za tydzień albo wymyśli gdzie mam przyjść np. W poniedziałek. Będę chłopa łapać codziennie gdzieś indziej. Trudno. Ja z nim gadać otwarcie i jestem bojowo najstawiona i zła wiec od razu mu z miejsca powiem, żeby mi dał to skierowanko na badanko i kończymy zabawe, ile mogę po Śląsku jeździć z powodu zwykłego usg
Ja 6.10 i też nie mogę się doczekać07.10
Akurat jak będzie nowy WONTEK
A może grasuje jakaś jelitówka koło Ciebie, może nawet ktoś u dentysty miałJa 6.10 i też nie mogę się doczekać
Wczoraj i dziś wymioty.. akurat przy dzisiejszym rzyganku zastała mnie mama, która stwierdziła, że jak wiedziałam, że będę usuwać zęba to mogłam się wstrzymać ze staraniami o ciążę pokłóciłyśmy się i sobie poszła.
Już nie wiem co mi jest...na test za szybko, podejrzewałam jelitowke albo jakieś skutki uboczne zabiegu i nerwów.
Leżę i czekam aż będę miała siłę wstać z łóżka...
Czemu za późno? Jak dla mnie to jest dobry czas.Jest sens sprawdzić endo w 9dc ? Chyba już za późno nie ?
Moze jelitówka panuje. A co Twojej mamie do tego kiedy Ty się starasz o dziecko? Przecież w ciazy zeby również można leczyć...Ja 6.10 i też nie mogę się doczekać
Wczoraj i dziś wymioty.. akurat przy dzisiejszym rzyganku zastała mnie mama, która stwierdziła, że jak wiedziałam, że będę usuwać zęba to mogłam się wstrzymać ze staraniami o ciążę pokłóciłyśmy się i sobie poszła.
Już nie wiem co mi jest...na test za szybko, podejrzewałam jelitowke albo jakieś skutki uboczne zabiegu i nerwów.
Leżę i czekam aż będę miała siłę wstać z łóżka...
Życie życie jest nobeeelon
Bardzo dziwne ,bo wszędzie mówią o kilku godzinach do doby o wyniku . A wy musicie tyle czekać dziwne .no sami jesteśmy przerażeni i zastanawiamy się czy w ogóle będzie możliwe że te badania będą wiarygodne.
zaciskam kciukiBonzur
Mój pęcherzyk pęknięty
Jest nadzieja