reklama
Owulacja
Fanka BB :)
A ja jutro idę sprawdzić czy moje jajko pękłowłaśnie nie wiem. Byłam kilka razy własnie około 21dc u gina i endo z reguły 13-15-15 mm. Nikt mi nie powiedział, ze za grube. Ale tu dziewczyny mówią, że grubawe, wiec nie wiem. Ide na moni w piatek, to spytam.
LadyCaro
oooo to kciuki!!A ja jutro idę sprawdzić czy moje jajko pękło
Moonstone
Moderator
No i koniecznie nieinfantylny XD@olka11135 no właśnie weź jakiś dobry tytuł wymyśl
Moonstone
Moderator
Guten Morgen, kwa XDAle jestem niekulturalna. Zapomniałam o czymś ważnym bardzo
BONZUR!!!!
(I tak długo się powstrzymywalam XD)
Lily_of_the_valley
Dajcie znać po tych wszystkich wizytach
agutek_
Ja kiedyś słyszałam jak to wymawiali: butem w mordęGuten Morgen, kwa XD
(I tak długo się powstrzymywalam XD)
Helilo
Hej dziewczyny, wracam do Was, ale testowanie dopiero w październiku. W skrócie telegraficznym: nieudana inseminacja w maju, w czerwcu zaszłam naturalnie, niestety w sierpniu serduszko przestało bić i miałam zabieg. Jestem już po 1 miesiączce, zielone światło od gina że względu na PESEL
reklama
Miętusek
Moderator
Ja w tym miesiącu też miałam jednodniowy wzrost temp z 36,35 na 36,74 właśnie w 8 dniu cyklu. Miałam małą infekcje gardła i tego dnia właśnie też bolała mnie głowa. Następnego dnia już spadła na 36,40 więc już wszystko wróciło na dobre toryNo to w temacie dziewczyny jestem
Wczoraj paseczek wybrawił się na owulaku tak jak ponizej (chyba to jeszcze nie pik?) dzisiaj słabnie, bardzo żałuję, ze nie sikałam jeszcze wieczorem, zeby zobaczyć, czy paseczek jest taki sam, słabnie, czy sie wzmocnił. Po pierwsze jestem w 8 dniu cyklu, czyli całkiem wcześnie. Wczoraj pobolewał mnie brzuch, bolała nieznosnie głowa. A dziś temperatura 36.70 spory skok, tak mi sie wydaje, i owulak bledszy z dziś. Czy mozliwa jest owulacja tak wcześnie?