reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Koniec czasu grzybobrania
Trzeba wrócić na starania
Więc wracamy na salony
Wskakujemy wnet na trzony
Gdy na dworze zimna pora
Nie wychodźmy spod śpiwora
Jesień sprzyja prokreacji
Nie tylko w dzień owulacji
@olka11135 zawsze z wątkiem zdąży
I będziemy wszystkie w ciąży 🥰
Leżę

ja też praktycznie co miesiąc mam plamienia śródcykliczne.
Ale teraz pojawiła się jeszcze jedna wątpliwość. Bo miałam usg na szybko w 21 dc i miałam endo prawie 16mm. I to jest podobno dość grube, za grube. Może ja mam jakieś problemy z endo?
Są jakieś normy dla endo po owulacji?
Widziałam, że @Zazuu pisala o 18mm. Pytam, bo jutro idę na wizytę i jeszcze nigdy żaden lekarz nie powiedział nic o moim endometrium... Będzie 20dc, chyba 6dpo i będę pytać o endo i ciało żółte.

Widziałam, że @Zazuu pisala o 18mm. Pytam, bo jutro idę na wizytę i jeszcze nigdy żaden lekarz nie powiedział nic o moim endometrium... Będzie 20dc, chyba 6dpo i będę pytać o endo i ciało żółte.

Tak ostatnio czytałam, że te 18 to maks. Ale nie zgłębiałam mocno jakoś

właśnie nie wiem. Byłam kilka razy własnie około 21dc u gina i endo z reguły 13-15-15 mm. Nikt mi nie powiedział, ze za grube. Ale tu dziewczyny mówią, że grubawe, wiec nie wiem. Ide na moni w piatek, to spytam.

reklama
Mnie nigdy tez nie mówili nic o endo tylko ze ładne, ostatnio w 11dc miałam 15,5 i dwóch ginow powiedziało ze to jest ok. Po owu w 25 dc miałam 17 niecałe i gin powiedział, ze jakbym miała 18-20 to zaczął by się martwić, ale tez słyszałam ze to za grube i jedno i drugie, wiec tez nie wiem 🤷‍♀😁

Do góry