reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

No tak myślałam, ze to za szybko, no coz, mierzę, sikam i obserwuje.💪💪💪😜

Powiem tak, cieszcie się tym że mierzycie, sikacie i uprawiacie seks :p

Ja wczoraj zaliczyłam pierwszy zastrzyk "na owulacje" i najpierw pierwszą godzinę czytałam instrukcję, potem 15 minut chodziłam w kółko patrząc na igłę i mówią no ni ch*ja nie dam rady, czekam na Starego, a jak zrobiłam (i nie bolało nic) to się trzęsłam jeszcze z dobre 15 minut :D

Ps. Tak, to ja mam wytatuowane ręce i kilka innych miejsc ciała :D

reklama
Swoją drogą muszę o tym poczytać bo sama mam ciemne testy na początku cyklu i napalam się na wczesną owu naiwnie od kilku miesięcy tak samo 😂😂😂😂
Moze ma to jakieś medyczne wyjaśnienie 😂
Przeczytaj, doczytaj i wyłóż nam to, przyda się. Ja ogolnie wcześniej tak nie miałam, a moze testy robiłam później i dlatego tak to pamiętam.

Ja wczoraj zaliczyłam pierwszy zastrzyk "na owulacje" i najpierw pierwszą godzinę czytałam instrukcję, potem 15 minut chodziłam w kółko patrząc na igłę i mówią no ni ch*ja nie dam rady, czekam na Starego, a jak zrobiłam (i nie bolało nic) to się trzęsłam jeszcze z dobre 15 minut :D

Ja też mam tatuaże a jednak nie umiem sobie zrobić zastrzyku, zawsze proszę Małża o te rzeczy. Na szczęście nie często się to zdarza.

Otóż to, z seksem miałam się miarkować, przynajmniej co 2 dzień, a tu nie da rady... przeżywamy jakiś renesans seksualny🤣🤭

W środę :)
1.10 jest dopiero w sobotę, czekamy tu jeszcze na trochę dziewczyny i przede wszystkim na betę @Madame JS :p

Jasne jasne 😆 ja nie poganiam 🙂 sama dopiero zaczęłam cykl więc nie spieszy mi się 😆😆😆😆
Teściki przyszły 😁

Załączniki

• 1a2ec580-245f-4800-b22a-1f2852147afa.jpeg
    1a2ec580-245f-4800-b22a-1f2852147afa.jpeg
    61,7 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Do góry