reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Dziewczyny żyję, osemka wyrwana, prawie bez rozcinania śluzówki, więc antybiotyk nie jest konieczny!! Cieszę się mega, bo to moj kolejny krok do zdrowej ciąży :)
A pro po!! Moja osemka miała jeden duży korzeń i taki malusi, którego nie wyłapało ani zdjęcie ani tomografia... chirurg z asystentka śmiali się, że to było przyrodzenie i osemka były facetem 🤣

Wróciłam do domu a na bieliźnie dwie plamki w kolorze kawy z mlekiem.... dziś 5-6dpo. Ale może to ze stresu... normalnie miałam dragwki na tym fotelu, mimo że znieczulenie działało to nerwy były.

Najważniejsze, że już po ósemce 🥰 i wspaniale, że jednak bez antybiotyku

reklama
No generalnie ludzie nie powinni się dzielić swoim doświadczeniem jeżeli nie jest ono podparte jakąś wiedzą merytoryczną bo może wielokrotnie wprowadzać w błąd. Są już kraje w których głupie rady w internecie mogą być podstawą do pozwu (bo nikt nie jest anonimowy) i bardzo czekam na to w PL

Potem mamy rady w stylu odpuść (co jest może mało szkodliwe i drażni) i nie badaj bety i proga bo Cię będzie stresować (można umrzeć, ale żadna autorka tego komentarza nie bierze odpowiedzialności bo po co)

A jak bardzo chcemy dyskutować o objawach to byłam w ciąży 3 razy i ani razu nie miałam żadnych objawów implantacji. Za to miałam miliony objawów ciąży kiedy w niej nie byłam ale bardzo chciałam mieć
ja na 5 ciąż również nie miałam żadnych objawów implantacji 😉

ja na 5 ciąż również nie miałam żadnych objawów implantacji 😉
A ja teraz mam strasznego pryszcza na brodzie i na czole @Zazuu i do tego jestem przeziębiona @Nel331 😁 w podbrzuszu czuje duże bąki (a może to nie bąki 😱). No nic, dzisiaj 21 dc, w 17 było jajko na 21mm. Nie wiem co jeszcze zrobić żeby wspomóc implantację 😁😁😁

A ja teraz mam strasznego pryszcza na brodzie i na czole @Zazuu i do tego jestem przeziębiona @Nel331 😁 w podbrzuszu czuje duże bąki (a może to nie bąki 😱). No nic, dzisiaj 21 dc, w 17 było jajko na 21mm. Nie wiem co jeszcze zrobić żeby wspomóc implantację 😁😁😁
Jak masz pryszcza i jesteś przeziębiona to już jest wszystko wiadomo moim zdaniem 😁

reklama
Do góry