reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
Strasznie mi przykro. Przytulam.Hej dziewczyny, wracam do Was, ale testowanie dopiero w październiku. W skrócie telegraficznym: nieudana inseminacja w maju, w czerwcu zaszłam naturalnie, niestety w sierpniu serduszko przestało bić i miałam zabieg. Jestem już po 1 miesiączce, zielone światło od gina że względu na PESEL
Miętusek
Moderator
Witamy witamy i życzymy powodzenia w październikowym testowaniu!Hej dziewczyny, wracam do Was, ale testowanie dopiero w październiku. W skrócie telegraficznym: nieudana inseminacja w maju, w czerwcu zaszłam naturalnie, niestety w sierpniu serduszko przestało bić i miałam zabieg. Jestem już po 1 miesiączce, zielone światło od gina że względu na PESEL
A październik =
Moonstone
Moderator
Ja znam to w wersji:Ja kiedyś słyszałam jak to wymawiali: butem w mordę
Posłowie krzyżaccy: Gutten Morgen, Herr Jogaiła
Jagiello do Witolda: Oni mi chcą dać butem w mordę?
(Koniec sucharu XD)
agutek_
Kocham takie sucharyJa znam to w wersji:
Posłowie krzyżaccy: Gutten Morgen, Herr Jogaiła
Jagiello do Witolda: Oni mi chcą dać butem w mordę?
(Koniec sucharu XD)
Madame JS
Powiem tak, cieszcie się tym że mierzycie, sikacie i uprawiacie seks
Ja wczoraj zaliczyłam pierwszy zastrzyk "na owulacje" i najpierw pierwszą godzinę czytałam instrukcję, potem 15 minut chodziłam w kółko patrząc na igłę i mówią no ni ch*ja nie dam rady, czekam na Starego, a jak zrobiłam (i nie bolało nic) to się trzęsłam jeszcze z dobre 15 minut
Ps. Tak, to ja mam wytatuowane ręce i kilka innych miejsc ciała
Jesteś bardzo dzielna!!!
Moonstone
Moderator
To jeszcze jeden.Kocham takie suchary
Siedzi oficer radziecki na stosie cegieł, wyjmuje z płaszcza paczkę papierosów i podaje koledze, mówiąc:
„To co? Po Malborku?”
Moonstone
Moderator
Trzymam kciuki za szybkie dwie kreski!Hej dziewczyny, wracam do Was, ale testowanie dopiero w październiku. W skrócie telegraficznym: nieudana inseminacja w maju, w czerwcu zaszłam naturalnie, niestety w sierpniu serduszko przestało bić i miałam zabieg. Jestem już po 1 miesiączce, zielone światło od gina że względu na PESEL
agutek_
Co mówi mama Shreka, gdy ten pyta czy może grać na komputerze?To jeszcze jeden.
Siedzi oficer radziecki na stosie cegieł, wyjmuje z płaszcza paczkę papierosów i podaje koledze, mówiąc:
„To co? Po Malborku?”
- Nie ma mowy „OGRZE”!
reklama
Dziewczyny żyję, osemka wyrwana, prawie bez rozcinania śluzówki, więc antybiotyk nie jest konieczny!! Cieszę się mega, bo to moj kolejny krok do zdrowej ciąży
A pro po!! Moja osemka miała jeden duży korzeń i taki malusi, którego nie wyłapało ani zdjęcie ani tomografia... chirurg z asystentka śmiali się, że to było przyrodzenie i osemka były facetem
Wróciłam do domu a na bieliźnie dwie plamki w kolorze kawy z mlekiem.... dziś 5-6dpo. Ale może to ze stresu... normalnie miałam dragwki na tym fotelu, mimo że znieczulenie działało to nerwy były.
A pro po!! Moja osemka miała jeden duży korzeń i taki malusi, którego nie wyłapało ani zdjęcie ani tomografia... chirurg z asystentka śmiali się, że to było przyrodzenie i osemka były facetem
Wróciłam do domu a na bieliźnie dwie plamki w kolorze kawy z mlekiem.... dziś 5-6dpo. Ale może to ze stresu... normalnie miałam dragwki na tym fotelu, mimo że znieczulenie działało to nerwy były.