reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Btw... to, że ktoś nie miał objawów implantacji nie znaczy, że ktoś inny miał. Bo można mieć, każdy ginekolog to powie. LOL

To tak jak z owulacją, może występować klucie podczas owu, a może nie. I u każdej kobiety będzie inaczej, nawet u tej samej w różnych cyklach będzie inaczej. Raz czuc raz nie. A Pani czepialska się uczepiła mnie jak rzep psiego ogona.
Moglam nic nie pisać wtedy w ogóle. Żałuję.

Co? 😂😅

O, w sumie dobry pomysł :D od paru dni wyciskamy soki, ale nie pomyslałam, żeby do tego przemycić takie dodatki.
Od 3 dni piję mace - to jest dopiero poświęcenie. Skończę jedno opakowanie i kończę z tym dziadostwem :p na szczęście jest małe, tylko 50g 🤣
Korzeń też tam dodaję co któryś dzień ale miałam mała paczkę muszę zamówić większy 😁

Tu wszystko jest możliwe 🙂
A ile dni trwa zazwyczaj Twój cykl? Przede wszystkim na to bym zrobila uwagę. Bo jednak trochę wcześniej jak na owu, ale jasne może być już.

Ja bym doradziła Ci jeszcze porobić parę tych testów w ciągu najbliższych dni, żeby zobaczyć czy jednak nie będzie znowu ciemniejsza kreska. A może ten mocz z ciemniejszą kreską był po prostu bardzo "skoncentrowany"? I dlatego tak wyszło
Testy mam na 21 dni wiec na pewno bede robić do 20dnia cyklu, a mocz byl taki jak zawsze, nie pierwszy tylko około 4 do 5h po wstaniu.
Cykl co 28 do 34 dni - różny ale w normie

Testy sa na 21 dni wiec na pewno bede robić do 20dnia cyklu, a mocz byl taki jak zawsze, nie pierwszy tylko około 4 do 5h po wstaniu.
Cykl co 28 do 34 dni - różny ale w normie

Pojedynczy wzrost nie świadczy o niczym, może gorzej spałaś, może piłaś alkohol, może jakaś infekcja. Trzeba obserwować

No to w temacie dziewczyny jestem 🤣😁
Wczoraj paseczek wybrawił się na owulaku tak jak ponizej (chyba to jeszcze nie pik?) dzisiaj słabnie, bardzo żałuję, ze nie sikałam jeszcze wieczorem, zeby zobaczyć, czy paseczek jest taki sam, słabnie, czy sie wzmocnił. Po pierwsze jestem w 8 dniu cyklu, czyli całkiem wcześnie. Wczoraj pobolewał mnie brzuch, bolała nieznosnie głowa. A dziś temperatura 36.70 spory skok, tak mi sie wydaje, i owulak bledszy z dziś. Czy mozliwa jest owulacja tak wcześnie?

Nie sądzę. Ja też tak miałam w sierpniu że owulak był ciemny całkiem mocno, a ja jeszcze miałam okres bo to był jakiś 6dc. I potem były już jaśniejsze i poprawny mocny pik był dopiero ok. 13dc i potem to się potwierdziło z temperaturą i okresem

Kiedy pojawi się październikowy wątek?
🤷🏻‍♀️
To tak dla zmiany tematu dyskusji 😆😆😆
A tak żartem kurde to mam @ ale rzygam jak w ciąży 😆😆😆😆😆 ach ta jesień i te Wiruski ,
😭😭😆😆😆 Mam tylko nadzieję że mały nie złapie ode mnie 🤯🤯🤯 bo stary to może 😆😆😆 będzie mniej pyskował 😏😏😏

W środę :)
1.10 jest dopiero w sobotę, czekamy tu jeszcze na trochę dziewczyny i przede wszystkim na betę @Madame JS :p

Nie sądzę. Ja też tak miałam w sierpniu że owulak był ciemny całkiem mocno, a ja jeszcze miałam okres bo to był jakiś 6dc. I potem były już jaśniejsze i poprawny mocny pik był dopiero ok. 13dc i potem to się potwierdziło z temperaturą i okresem
No tak myślałam, ze to za szybko, no coz, mierzę, sikam i obserwuje.💪💪💪😜

reklama
Do góry