reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Owszem, ludzie mogą sobie dopowiadać i wymyślać różne rzeczy na podstawie tego, co przeczytają. Jeśli nie potrafią filtrować informacji i są zdesperowani, pełni nadziei, rozczarowani staraniami etc., to niezależnie jakie informacje dostaną mogą je podporządkować pod swoją sytuację i im się wszystko będzie zgadzało. Czy uważam, że ja albo Ty mamy brać za to odpowiedzialność? Nie. Dopóki informację nie są kłamstwem, wmawianiem komuś czegoś, czy jawnym działaniem na czyjaś szkodę, nie będę brała za to odpowiedzialności. Bo to znaczy, że nie powinnam dzielić się żadnymi informacjami i swoim doświadczeniem, bo każdy zinterpretuje to na swój sposób.

No generalnie ludzie nie powinni się dzielić swoim doświadczeniem jeżeli nie jest ono podparte jakąś wiedzą merytoryczną bo może wielokrotnie wprowadzać w błąd. Są już kraje w których głupie rady w internecie mogą być podstawą do pozwu (bo nikt nie jest anonimowy) i bardzo czekam na to w PL

Potem mamy rady w stylu odpuść (co jest może mało szkodliwe i drażni) i nie badaj bety i proga bo Cię będzie stresować (można umrzeć, ale żadna autorka tego komentarza nie bierze odpowiedzialności bo po co)

A jak bardzo chcemy dyskutować o objawach to byłam w ciąży 3 razy i ani razu nie miałam żadnych objawów implantacji. Za to miałam miliony objawów ciąży kiedy w niej nie byłam ale bardzo chciałam mieć

No generalnie ludzie nie powinni się dzielić swoim doświadczeniem jeżeli nie jest ono podparte jakąś wiedzą merytoryczną bo może wielokrotnie wprowadzać w błąd. Są już kraje w których głupie rady w internecie mogą być podstawą do pozwu (bo nikt nie jest anonimowy) i bardzo czekam na to w PL

Potem mamy rady w stylu odpuść (co jest może mało szkodliwe i drażni) i nie badaj bety i proga bo Cię będzie stresować (można umrzeć, ale żadna autorka tego komentarza nie bierze odpowiedzialności bo po co)

A jak bardzo chcemy dyskutować o objawach to byłam w ciąży 3 razy i ani razu nie miałam żadnych objawów implantacji. Za to miałam miliony objawów ciąży kiedy w niej nie byłam ale bardzo chciałam mieć
O tak. Ja chyba miałam wszystkie objawy jakie można sobie wkręcić, ze teraz to już nawet na nic nie wzwracam uwgai, bo nie ma to sensu

Btw... to, że ktoś nie miał objawów implantacji nie znaczy, że ktoś inny miał. Bo można mieć, każdy ginekolog to powie. LOL

To tak jak z owulacją, może występować klucie podczas owu, a może nie. I u każdej kobiety będzie inaczej, nawet u tej samej w różnych cyklach będzie inaczej. Raz czuc raz nie. A Pani czepialska się uczepiła mnie jak rzep psiego ogona.
Moglam nic nie pisać wtedy w ogóle. Żałuję.

No to w temacie dziewczyny jestem 🤣😁
Wczoraj paseczek wybrawił się na owulaku tak jak ponizej (chyba to jeszcze nie pik?) dzisiaj słabnie, bardzo żałuję, ze nie sikałam jeszcze wieczorem, zeby zobaczyć, czy paseczek jest taki sam, słabnie, czy sie wzmocnił. Po pierwsze jestem w 8 dniu cyklu, czyli całkiem wcześnie. Wczoraj pobolewał mnie brzuch, bolała nieznosnie głowa. A dziś temperatura 36.70 spory skok, tak mi sie wydaje, i owulak bledszy z dziś. Czy mozliwa jest owulacja tak wcześnie?

Załączniki

• Screenshot_20220926-102928_Flo.jpg
    Screenshot_20220926-102928_Flo.jpg
    112 KB · Wyświetleń: 73
  • Screenshot_20220926-101810_Premom.jpg
    Screenshot_20220926-101810_Premom.jpg
    60,8 KB · Wyświetleń: 73
No to w temacie dziewczyny jestem 🤣😁
Wczoraj paseczek wybrawił się na owulaku tak jak ponizej (chyba to jeszcze nie pik?) dzisiaj słabnie, bardzo żałuję, ze nie sikałam jeszcze wieczorem, zeby zobaczyć, czy paseczek jest taki sam, słabnie, czy sie wzmocnił. Po pierwsze jestem w 8 dniu cyklu, czyli całkiem wcześnie. Wczoraj pobolewał mnie brzuch, bolała nieznosnie głowa. A dziś temperatura 36.70 spory skok, tak mi sie wydaje, i owulak bledszy z dziś. Czy mozliwa jest owulacja tak wcześnie?

Tu wszystko jest możliwe 🙂
A ile dni trwa zazwyczaj Twój cykl? Przede wszystkim na to bym zrobila uwagę. Bo jednak trochę wcześniej jak na owu, ale jasne może być już.

Ja bym doradziła Ci jeszcze porobić parę tych testów w ciągu najbliższych dni, żeby zobaczyć czy jednak nie będzie znowu ciemniejsza kreska. A może ten mocz z ciemniejszą kreską był po prostu bardzo "skoncentrowany"? I dlatego tak wyszło

reklama
Btw... to, że ktoś nie miał objawów implantacji nie znaczy, że ktoś inny miał. Bo można mieć, każdy ginekolog to powie. LOL

To tak jak z owulacją, może występować klucie podczas owu, a może nie. I u każdej kobiety będzie inaczej, nawet u tej samej w różnych cyklach będzie inaczej. Raz czuc raz nie. A Pani czepialska się uczepiła mnie jak rzep psiego ogona.
Moglam nic nie pisać wtedy w ogóle. Żałuję.

Tak objawem jest wzrost hcg LOL

Do góry