reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Mnie kot strasznie podrapał jak miałam może ze 4 lata... od tamtej pory jestem nieufna wobec kotów 😆
Mam owczarka niemieckiego, ale to taki typowo podwórkowy pies, chciałam takiego mniejszego do domu, ale w tej kwestii nie ubłagam męża I 😄 ten owczarek jest kochany, ale to taki kolos, że łooo...jakby chciał to by zabił 😄
Kocham owczarki niemieckie, miałam, ale niestety krótko pożyła przez chorobę, ale jakbym druga miała mieć z takim charakterem to bym mogła 🥰 bo podróżniczka fest z niej była 😂, a tak normalnie niestety nie mam czasu na psiaka😪

reklama
kiedyś miałam rozkmine czy to nie znaczy, ze nie nadaje sie na matke :D
wiecie, ja mam małod dzieci w otoczeniu i nawet średnio wiem, jak trzymać dziecko :D
Hahha ja byłam ostatnio u koleżanki, która ma trzymiesięczną córkę. Poszła do łazienki i mi mówi, że mogę ją wyciągając z tego nosidełka czy to to tam było. No i próbuje z jednej strony, z drugiej strony, no nie idzie 🤣 wróciła i powiedziałam jej, że nie umiałam jej wyciągnąć, bo bałam się, że ją uszkodzę 😅

Gratulacje dla wszystkich, którym się udało. ❤️
Dawno mnie tu nie było. Starałam się nadrobić, ale jakiś mi to nie idzie. Będę testować na samym początku października..
W tym miesiącu byłam chora wiec nie wiem czy coś z tego będzie… ale staraliśmy się intensywnie 😂🤞 wiec może akurat.
Ogolnie muszę przyznać, ze mam jakiś spadek energii i nastroju we wrześniu.. tez tsk macie❓

Dawno mnie tu nie było. Starałam się nadrobić, ale jakiś mi to nie idzie. Będę testować na samym początku października..
W tym miesiącu byłam chora wiec nie wiem czy coś z tego będzie… ale staraliśmy się intensywnie 😂🤞 wiec może akurat.
Ogolnie muszę przyznać, ze mam jakiś spadek energii i nastroju we wrześniu.. tez tsk macie❓
ja mam spadek energii do starań od pół roku jak nie lepiej 😂

Co do żelu, to niestety nie pomogę, ale mogę powiedzieć, że u mnie olej z wiesiołka zadziałał wręcz odwrotnie.
Po odstawieniu antykoncepcji nie miałam raczej problemów z suchością, ale poczytałam tutaj, że olej z wiesiołka super wpływa na śluz. Brałam przez dwa cykle i nie mogłam uwierzyć jak sucho się zrobiło 😳 odstawiłam i wszystko wróciło do normy.
Ale tu były zarówno opinie o super śluzie jak i o mega suchości po wiesiołku :p

Brałaś jakieś leki przy chorobie?

reklama
Brałaś jakieś leki przy chorobie?
brałam tak jak normalnie wszystko oprócz antybiotyków. Brałam ibuprofen itd.
Przez pierwsze 5 miesięcy starań nie brałam nic.. strasznie się męczyłam i stwierdziłam ze puki nie zobaczę dwóch kresek na teście będę żyła normalnie.
Teraz mam zapalenie pęcherza. I jeszcze jutro wezmę ostatnia dawkę furaginy i już nie będę nic brać.

Do góry