reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

W ogóle zapomniałam znowu!

Bonzur. Bon żurne!

Chciałam się odnieść do objawów. Jak już wiecie w tym cyklu serduszek praktycznie brak xD dziś 27dc więc czekam na okres (choć wolę go już jutro, bo 3dc wypadnie w tygodniu co ułatwi badania). I mam tak mega dużo śluzu płodnego i taką ochotę na seks, że szok :p także tak, można sobie te wszelkie objawy wsadzić :p

Edit. Na październik jestem napalona jak łysy na grzebień i chyba nawet zainwestuję miliony monet w te piękne testy babyplan :)

Zdjęcie z neta

Zobacz załącznik 1445942

A może to że tak mało serduszek akurat pomogło i się udało 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
U mnie w okresie owu było codzien i dupa blada .... Także ten no..... ✊🤞✊🤞✊🤞

reklama

Bonzur. Bon żurne!

Chciałam się odnieść do objawów. Jak już wiecie w tym cyklu serduszek praktycznie brak xD dziś 27dc więc czekam na okres (choć wolę go już jutro, bo 3dc wypadnie w tygodniu co ułatwi badania). I mam tak mega dużo śluzu płodnego i taką ochotę na seks, że szok :p także tak, można sobie te wszelkie objawy wsadzić :p

Edit. Na październik jestem napalona jak łysy na grzebień i chyba nawet zainwestuję miliony monet w te piękne testy babyplan :)

Zdjęcie z neta

Zobacz załącznik 1445942
Bonzur.
To Olka październik jest nasz 😁😁

Bonzur. Bon żurne!

Zdjęcie z neta

Zobacz załącznik 1445942
a ja mam 20 pinków kupionych w promocji i nie wiem po co mi one 😂 Chyba postawię sobie obok tabletek antykoncepcyjnych 😂

Mam tylko betę, progesteron dopiero po 14 😳

Załączniki

• IMG_20220923_091901.jpg
    IMG_20220923_091901.jpg
    679,3 KB · Wyświetleń: 118
Coś o tym wiem.... Pierwszy raz dostałam okresu na weselu koleżanki ... I nikt zupełnie nikt z gości nie miał ani tampona ani podpaski 😡😡😡😡😡 tylko jedna babeczka miała " podpaski na nietrzymanie moczu" ... Dla pewności wolałam przesiedzieć resztę wesela na dupie....
Niestety takie były początki mojej przygody z okresem....
Współczuję 😬 my kobiety to mamy przerąbane 🙄 chłopy to mają lepiej 😏

reklama
Do góry