reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Heeej. Widzę, że razem testujemy ostatniego września 😁 który to będzie Twój dzień po owu? U mnie prawdopodobnie 11.

3 dni po owu a ja mam już wymyślone objawy hahaha🤣 właśnie mnie podbrzusze pobolewa i już myślę o ciąży..😑😑

ma sa kra
Witaj w klubie😅 ja dziś 7/8 dpo i jak byk wczoraj czułam objawy zagnieżdżenia 🤣 dodatkowo jestem strasznie głodna, mogłabym jeść jeszcze więcej niż zazwyczaj 🐽 No jak to nie są objawy ciąży to ja już nie wiem co 🤪

ja mierzę do samego konca
Ja mierzyłam do konkretnego okresu, chciałam zobaczyć najnizszą temperaturę swoją w czasie @, ale po tym jak kapało z termometra 2 tego dnia zaprzestałam, teraz mam brązowe pozostalosci, więc zaczynam od jutra mierzyć kolejny cykl...
Gratuluję wszystkim II KRESEK są przepiękne i to właśnie one mnie rozczulają na tym etapie najbardziej i chwilę wyobrażam sobie ten moment, w ktorym ja swoje zobaczę😁😜😍

Ja mierzyłam do konkretnego okresu, chciałam zobaczyć najnizszą temperaturę swoją w czasie @, ale po tym jak kapało z termometra 2 tego dnia zaprzestałam, teraz mam brązowe pozostalosci, więc zaczynam od jutra mierzyć kolejny cykl...
Gratuluję wszystkim II KRESEK są przepiękne i to właśnie one mnie rozczulają na tym etapie najbardziej i chwilę wyobrażam sobie ten moment, w ktorym ja swoje zobaczę😁😜😍
W październiku będzie deszcz ⏸️✊🏻❤️🍀 😍

reklama
Do góry