reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

A jak się czujesz? Plamienia ustaly?
Dziękuję, że pytasz ❤️ czuje się dobrze, nic mnie nie boli, jest mi tylko non stop zimno 🥶.W środę jak się pojawiły te plamienia ok 10 rano tak cały dzień był spokój potem wieczorem troszeczkę miałam na wkładce i ciut wczoraj rano. Dziś jak na razie ok. Nie miałam krwi tylko taką wydzielinę kawa z mlekiem. Mimo wszystko tak nie powinno być 😔 a ty jak się czujesz? 🥰🥰🥰

reklama
Ja czekam na Twoje dwie II nadal 😍

Nie będzie ⏸️ dziś robiłam test rano bo jajniki bolaly w nocy i cycki i takie uczucie mokrosci myśląc że to okres poszłam do WC a że go nie było więc nad ranem zrobiłam test ale biel najczystsza jaką widziałam 😆😆😆😆 takze pojawiają się wreszcie objawy na okres i oby przylazl przed terminem 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Znajdziesz się kochana ✊🏻❤️ Okres lubi zaskakiwać w najmniej spodziewanym momencie 😌

Coś o tym wiem.... Pierwszy raz dostałam okresu na weselu koleżanki ... I nikt zupełnie nikt z gości nie miał ani tampona ani podpaski 😡😡😡😡😡 tylko jedna babeczka miała " podpaski na nietrzymanie moczu" ... Dla pewności wolałam przesiedzieć resztę wesela na dupie....
Niestety takie były początki mojej przygody z okresem....

Przyszła paczka a ja nie czuje nawet ekscytacji, smutne.

Załączniki

• 1663917075070822457174665097470.jpg
    1663917075070822457174665097470.jpg
    843,4 KB · Wyświetleń: 69
Coś o tym wiem.... Pierwszy raz dostałam okresu na weselu koleżanki ... I nikt zupełnie nikt z gości nie miał ani tampona ani podpaski 😡😡😡😡😡 tylko jedna babeczka miała " podpaski na nietrzymanie moczu" ... Dla pewności wolałam przesiedzieć resztę wesela na dupie....
Niestety takie były początki mojej przygody z okresem....

Teraz na weselach czy imprezach w damskich toaletach często są koszyczki z produktami pierwszej potrzeby :)
No i w wielu szkołach są tzw. różowe skrzyneczki

W ogóle zapomniałam znowu!

Bonzur. Bon żurne!

Chciałam się odnieść do objawów. Jak już wiecie w tym cyklu serduszek praktycznie brak xD dziś 27dc więc czekam na okres (choć wolę go już jutro, bo 3dc wypadnie w tygodniu co ułatwi badania). I mam tak mega dużo śluzu płodnego i taką ochotę na seks, że szok :p także tak, można sobie te wszelkie objawy wsadzić :p

Edit. Na październik jestem napalona jak łysy na grzebień i chyba nawet zainwestuję miliony monet w te piękne testy babyplan :)

Zdjęcie z neta

20220216_093013.jpg

reklama
Do góry