reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

W ogóle zapomniałam znowu!

Bonzur. Bon żurne!

Chciałam się odnieść do objawów. Jak już wiecie w tym cyklu serduszek praktycznie brak xD dziś 27dc więc czekam na okres (choć wolę go już jutro, bo 3dc wypadnie w tygodniu co ułatwi badania). I mam tak mega dużo śluzu płodnego i taką ochotę na seks, że szok :p także tak, można sobie te wszelkie objawy wsadzić :p

Edit. Na październik jestem napalona jak łysy na grzebień i chyba nawet zainwestuję miliony monet w te piękne testy babyplan :)

Zdjęcie z neta

Zobacz załącznik 1445942
Bonzur, Olka ! Sa wa😝?

O petit deżene że prend le trzą awek le żambą, e tu xD?

Kuźwa, nie mogłam się powstrzymać🤭.

reklama
Bonzur, Olka ! Sa wa😝?

O petit deżene że prend le trzą awek le żambą, e tu xD?

Kuźwa, nie mogłam się powstrzymać🤭.

@Madame JS pewnie płacze jak to widzi xD

Sad Movie GIF by mushroommovie

W ogóle zapomniałam znowu!

Bonzur. Bon żurne!

Chciałam się odnieść do objawów. Jak już wiecie w tym cyklu serduszek praktycznie brak xD dziś 27dc więc czekam na okres (choć wolę go już jutro, bo 3dc wypadnie w tygodniu co ułatwi badania). I mam tak mega dużo śluzu płodnego i taką ochotę na seks, że szok :p także tak, można sobie te wszelkie objawy wsadzić :p

Edit. Na październik jestem napalona jak łysy na grzebień i chyba nawet zainwestuję miliony monet w te piękne testy babyplan :)

Zdjęcie z neta

Zobacz załącznik 1445942
Kradzieju Ty to moje zdjęcie z jakiegoś styczniowego chyba testowania 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

reklama
Do góry