pluto_nova
Moderator
nie, @DobreMyśli już dawno miała pozytywCzy Ty nie pisałaś dziś że test biel bieli ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie, @DobreMyśli już dawno miała pozytywCzy Ty nie pisałaś dziś że test biel bieli ?
Nieeee duszka na teście miałam już w niedzielę.Czy Ty nie pisałaś dziś że test biel bieli ?
A może to że tak mało serduszek akurat pomogło i się udało
U mnie w okresie owu było codzien i dupa blada .... Także ten no.....
nie, @DobreMyśli już dawno miała pozytyw
A sorka ! Nie ogarniam przez to przeziębienieNieeee duszka na teście miałam już w niedzielę.
Witaj w klubie ja dziś 7/8 dpo i jak byk wczoraj czułam objawy zagnieżdżenia dodatkowo jestem strasznie głodna, mogłabym jeść jeszcze więcej niż zazwyczaj No jak to nie są objawy ciąży to ja już nie wiem co
Ból piersi nie zawsze występuje na początku ciąży. U niektórych kobiet w ogóle się nie pojawia.Mam koleżanki które były w ciąży a piersi je nie bolały.No muszą być no..hahah
Dziewczyny mam pytanie... tzn. Jak byłam w pierwszej ciąży to przed testem jeszcze pierwszym zaczęły mnie boleć cycki... no byłam przekonana wręcz, że się nie udało bo zawsze na okres mnie bolały takę wiadomo co sobie myślałam, ze to okres tylko za szybko mnie zaczęły boleć ale ok.
Teraz jednak juz mnie nie bolą w ogóle na okres, przeszlo....i nie wiek w takim razie czy w razie jak by sie udalo to mam oczekiwać tego bolu cyckow jak wtedy czy może go nie byc skoro juz nie mam go przez @...
Bo teraz ciagle dodatkowo stresuje tym, ze nic mnie nie bolą cycki i na pewno w takim razie nie ma szans..wiecie o co chodzi
Co o tym myślicie?
Ano tak, oboje daliśmy radę xD.I co dałaś radę wstać i spełnić małżeński obowiązek???
Ja tam nie wiem jak działają cycki pod tym kątem, bo mnie w ciąży bolały jakoś od 7 do 10 tygodnia (potem przyszło już do końca), a teraz bolały mnie w tamtym tygodniu i jestem tuż tuż przed owulacjąNo muszą być no..hahah
Dziewczyny mam pytanie... tzn. Jak byłam w pierwszej ciąży to przed testem jeszcze pierwszym zaczęły mnie boleć cycki... no byłam przekonana wręcz, że się nie udało bo zawsze na okres mnie bolały takę wiadomo co sobie myślałam, ze to okres tylko za szybko mnie zaczęły boleć ale ok.
Teraz jednak juz mnie nie bolą w ogóle na okres, przeszlo....i nie wiek w takim razie czy w razie jak by sie udalo to mam oczekiwać tego bolu cyckow jak wtedy czy może go nie byc skoro juz nie mam go przez @...
Bo teraz ciagle dodatkowo stresuje tym, ze nic mnie nie bolą cycki i na pewno w takim razie nie ma szans..wiecie o co chodzi
Co o tym myślicie?
No muszą być no..hahah
Co o tym myślicie?