reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Witaj w klubie😅 ja dziś 7/8 dpo i jak byk wczoraj czułam objawy zagnieżdżenia 🤣 dodatkowo jestem strasznie głodna, mogłabym jeść jeszcze więcej niż zazwyczaj 🐽 No jak to nie są objawy ciąży to ja już nie wiem co 🤪

No muszą być no..hahah😁

Dziewczyny mam pytanie... tzn. Jak byłam w pierwszej ciąży to przed testem jeszcze pierwszym zaczęły mnie boleć cycki... no byłam przekonana wręcz, że się nie udało bo zawsze na okres mnie bolały takę wiadomo co sobie myślałam, ze to okres tylko za szybko mnie zaczęły boleć ale ok.

Teraz jednak juz mnie nie bolą w ogóle na okres, przeszlo....i nie wiek w takim razie czy w razie jak by sie udalo to mam oczekiwać tego bolu cyckow jak wtedy czy może go nie byc skoro juz nie mam go przez @...

Bo teraz ciagle dodatkowo stresuje tym, ze nic mnie nie bolą cycki i na pewno w takim razie nie ma szans..wiecie o co chodzi

Co o tym myślicie?

No muszą być no..hahah😁

Dziewczyny mam pytanie... tzn. Jak byłam w pierwszej ciąży to przed testem jeszcze pierwszym zaczęły mnie boleć cycki... no byłam przekonana wręcz, że się nie udało bo zawsze na okres mnie bolały takę wiadomo co sobie myślałam, ze to okres tylko za szybko mnie zaczęły boleć ale ok.

Teraz jednak juz mnie nie bolą w ogóle na okres, przeszlo....i nie wiek w takim razie czy w razie jak by sie udalo to mam oczekiwać tego bolu cyckow jak wtedy czy może go nie byc skoro juz nie mam go przez @...

Bo teraz ciagle dodatkowo stresuje tym, ze nic mnie nie bolą cycki i na pewno w takim razie nie ma szans..wiecie o co chodzi

Co o tym myślicie?
Ból piersi nie zawsze występuje na początku ciąży. U niektórych kobiet w ogóle się nie pojawia.Mam koleżanki które były w ciąży a piersi je nie bolały.

No muszą być no..hahah😁

Co o tym myślicie?
Ja tam nie wiem jak działają cycki pod tym kątem, bo mnie w ciąży bolały jakoś od 7 do 10 tygodnia (potem przyszło już do końca), a teraz bolały mnie w tamtym tygodniu i jestem tuż tuż przed owulacją 🤷‍♀️

reklama
No muszą być no..hahah😁

Co o tym myślicie?

Mnie bolą co miesiąc przed owu aż do okresu ... W tym msc nic a nic nie bolą zaraz po owulacji przeszło. Ja w ciąży nie jestem. Aktualnie oczekuje @ ma być za 4 dni lub jutro ( zależy od aplikacji). W pierwszej ciąży ból cycków był ogromny, ale na pewno bym się nie sugerowała bólem cycków przy objawach ciąży... Bo każda ciąża jest inna. Możesz nie mieć objawów a w ciąży być. Póki co nie nakręcaj się i nie panikuj 🙂 nic juz nie poradzisz

Do góry