reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Dziewczyny, a czy któraś z Was może brała długo tabletki antykoncepcyjne?

Tak, ja

Dziewczyny polećcie mi jakieś testy owu. Wszystkie oprócz home easy. Muszę zamówić za pobraniem żeby mąż nie wiedział bo wczoraj taka awantura wyszła o testy że brak słów ... Bawił się w lekarz co @Kejcik była. Bo ja się nakręcam i o to się nie udaje, wszystkie testy mi nożyczkami porozcinał i mam zakaz testowania. No ale bez jaj on chyba zwariował całkiem.
I muszę zamówić za pobraniem żeby czasem w historii przelewów nie znalazł.

Sorka, ale dla mnie to brzmi mega słabo. Nie wyobrażam sobie, że mąż mi coś by celowo zniszczył

I w ogóle z innego wątku mam tipa dla tych którym się nie chce wstawać za jakieś 2.5 tys. :D

Przechwytywanie.JPG

reklama
Jeszcze jak na złość jakis wirus mnie dopadł. Wymiotować mi się chce, ale to może być z nerwów, zaczyna pobolewać brzuch i trochę kluja cycki, flo pokazuje okres za 5 dni a mój kalendarzyk za 2 ciekawe które się sprawdzi 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️wolałabym jak najszybciej zacząć nowy cykl 😏😏😏 akurat bym testowała około daty urodzin

Tak, ja

Sorka, ale dla mnie to brzmi mega słabo. Nie wyobrażam sobie, że mąż mi coś by celowo zniszczył

I w ogóle z innego wątku mam tipa dla tych którym się nie chce wstawać za jakieś 2.5 tys. :D

Zobacz załącznik 1445649

Rozumiem, że przed pójściem spać wkłada się go w cipke albo do ust? Ewentualnie doodbytniczo 😅

reklama
Dziwny ten wrzesień, tez mam jakiś nietypowy dla mnie @. 1 dzień kropelka krwi w sluzie, 2 dzień krew tylko w srodku, 3 dzień normalne krwawienie, 4 typowe spore okresowe krwawienie, a dzisiaj ledwo kropla i właściwie czysty tampon, gdzie ten okres oznaczyłam od 2 dnia, bo wtedy wreszcie była krew w ilosci jakiejś... więc wg kalendarzyka mam dzis 4 dzien.... Dziwny wrzesień...

Ostatnia edycja:
Do góry