reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Dziewczyny z Warszawy (i nie tylko) widziałyście to? 😱
Screenshot_2022-09-21-21-09-36-840_com.facebook.katana.jpg

To ja jak czekałam na łyżeczkowanie leżałam na sali z kobietą, która po narkozie miała pretensje do pielęgniarek, że nie leciała muzyka w trakcie zabiegu i ciągle powtarzała : ja nic nie spałam, nie spałam (tak jak alkoholik mówi : ja nic nie piłam) 😄 i rano nic nie pamiętała co mówiła. Potem wzięli mnie na zabieg i jak jechałam już do swojej sali to pamietam jak powiedziałam "faktycznie nie było muzyki" 😄
Leeeeeeeeeeeeeżę😆😆😆😆😆

Ja ryczalam jak oglądałam ten wcześniej tu wspomniany reportaż (i ryczę na samą myśl) a w to nawet nie weszłam.
Tu mnie tylko dziwi, że miała dwa miesiące przerwy w badaniach.

Ty na pewno chodzisz częściej i masz wszystko pod kontrolą ♥️ nie chciałam wzbudzić w Tobie złych emocji :(

reklama
Ja ryczalam jak oglądałam ten wcześniej tu wspomniany reportaż (i ryczę na samą myśl) a w to nawet nie weszłam.
Tu mnie tylko dziwi, że miała dwa miesiące przerwy w badaniach.

Ty na pewno chodzisz częściej i masz wszystko pod kontrolą ♥️ nie chciałam wzbudzić w Tobie złych emocji :(
Bo chyba prowadziła na nfz. Albo nie miała kasy. Ukrainka. Różnie bywa ...

Do góry